Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Demà contraurà matrimoni L'Antonio Guirado Secretari General de la CGL

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Demà contraurà matrimoni L'Antonio Guirado Secretari General de la CGL

  NOTA DE PREMSA

  SOCIETAT
  Barcelona, 21 d’abril de 2006.
  DEMÀ DISSABTE CONTRAURÀ MATRIMONI L’ANTONIO GUIRADO, SECRETARI GENERAL DE LA COORDINADORA GAI-LESBIANA DE CATALUNYA


  Amics i Amigues de Redacció:
  Demà dissabte 22 d’abril el Secretari General de la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya, Antonio Guirado Herrera, contraurà matrimoni amb José Sojo Ramos, que ha estat la seva parella durant 7 anys.
  Antonio Guirado ha estat activista pels drets civils de gais i lesbianes des de 1992, destacant per la seva aportació a la lluita contra la sida dins la comunitat homosexual. Guirado, seropositiu des de 1990, s’ha significat per la seva decisiva contribució a la visibilitat de les persones que viuen amb el VIH. Des de 2003 és President de Gais Positius, l’associació d’homosexuals amb VIH/SIDA.
  El casament tindrà lloc a Santa Coloma de Gramenet, on viu la parella, i serà oficiat per l’Alcalde de la ciutat, en Bartomeu Muñoz Calvet.
  Intervindrà durant la cerimònia en Jordi Petit, President d’Honor de la Coordinadora Gai-Lesbiana, que adreçarà unes paraules als nuvis i als convidats.
  Hi seran presents, a més de les seves famílies i amistats, destacats membres del associacionisme gai-lèsbic i de la lluita contra la sida i representants de les sectorials GLTB dels partits polítics catalans.

  Dia: Dissabte, 22 d’abril
  Hora: 13 hores
  Lloc: Masia Torribera
  Avinguda Prat de la Riba, 171
  08921 Santa Coloma de Gramenet


  Gabinet de Mitjans de Comunicació
Trabajando...
X