Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

"Som família": la Pride tenyeix Barcelona d'Orgull per reivindicar els drets LGTBI

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • "Som família": la Pride tenyeix Barcelona d'Orgull per reivindicar els drets LGTBI

  peto.jpg
  Una parella es fa un petó a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona (EFE)

  Unes 55.000 persones s'han manifestat aquest dissabte a la Pride Barcelona 2019, per celebrar el dia de l'Orgull LGTBI a Catalunya, segons la Guàrdia Urbana.

  Aquest any, la manifestació ha portat com a lema "Som família", per defensar el reconeixement social de les famílies LGTBI i reivindicar que no hi ha un únic model de família.

  Des de les cinc de la tarda, s'ha tallat l'avinguda del Paral·lel. La manifestació ha començat als Jardins de les Tres Xemeneies a les sis, i ha acabat a la plaça d'Espanya passades les vuit. Hi havia tanta gent, que s'ha hagut d'atrassar l'inici de l'acte final de la mobilització.

  A l'escenari principal de l'Avinguda Maria Cristina s'ha llegit el Manifest de la mobilització. Aquest any, l'encarregat de llegir-ho era el periodista de TV3 Toni Cruanyes, qui ha demanat el reconeixement i el respecte per a tots els models de família:
  "Prendre la decisió de tenir criatures mai és fàcil per a les persones LGTBI. Tenir-les ens fa més fortes i ens atorga un major compromís amb la societat i lluita per la llibertat i els drets de les lesbianes, gais i persones trans. I, precisament, pels nostres infants, i per la resta de persones LGTBI, exigim que se'ns deixi d'invisibilitzar, que se'ns respecti, que se'ns consideri i que els nostres models de família siguin presentats a la societat com a models igual de vàlids amb tots els drets i reconeixements."

  Font: https://www.ccma.cat/324/som-familia-la-pride-tenyeix-barcelona-dorgull-per-reivindicar-els-drets-lgtbi/noticia/2931982/?fbclid=IwAR1KM6MYxuVlhOrpUprTLON52w71VdPaCSPnh8QI gJII4cx9Om8wGHlcGM4

Trabajando...
X