Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

L'Ajuntament de Salou pinta un pas de vianants amb els colors LGTBI

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • L'Ajuntament de Salou pinta un pas de vianants amb els colors LGTBI

  solou2.jpgImatge del pas de vianants amb els colors LGTBI. Cedida


  Aquesta setmana passada, s’ha gravat un vídeo en el mateix indret, amb el missatge ‘Salou, la diversitat ens enriqueix’, que passarà a formar part d’una peça audiovisual conjunta d’arran del territori català

  Diari de Tarragona

  L’Ajuntament de Salou, a través del Servei d’Atenció Integral (SAI) de l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, ha pintat un pas de vianants, de caràcter simbòlic, al carrer Colón, amb els colors de la bandera irisada, del col·lectiu LGBTI (Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals, i Intersexuals), per reivindicar la diversitat. S’ha comptat, també, amb la col·laboració de la regidoria de Projectes Urbans: Control d’Execució d’Obra Pública; i de l’àrea de Seguretat Ciutadana i Mobilitat.

  Aquesta setmana passada, l’àrea també ha gravat, en el mateix indret, un vídeo, amb el missatge ‘Salou, la diversitat ens enriqueix’, que passarà a formar part d’una peça audiovisual conjunta d’arran del territori català.

  A l’acte de gravació hi van ser presents la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, el regidor de Projectes Urbans: Control d’Execució d’Obra Pública, Pedro Madrona, i el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González; així com alguns representants del cos de Policia Local de Salou, i del SAI de Salou.

  Aquesta actuació es tracta d’una iniciativa de la Direcció General d’Igualtat, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; i s’emmarca dins del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, que es commemorarà aquest proper diumenge, 28 de juny.

  Consistia en pintar una bandera irisada a un pas de vianants, o qualsevol altre element de la via pública, com, per exemple, un banc, una rajola a una plaça emblemàtica, etc. En aquest cas, l’Ajuntament de Salou ja compta amb diversos bancs pintats amb la bandera LGBTI, al Passeig Jaume I i al Passeig del 30 d’Octubre, i, per aquesta raó, s’ha triat un pas de vianants simbòlic.

  L’objectiu és donar visibilitat amb un document audiovisual que es difondrà pels mitjans de comunicació nacionals i locals i a les xarxes socials, i que tindrà el valor de posar el protagonisme de l’orgull LGBTI i les polítiques públiques LGBTI que es despleguen des de la Xarxa SAI a cadascun dels municipis de Catalunya.

  L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “des del Consistori salouenc volem donar tot el suport al col·lectiu LGBTI que, en nombroses ocasions, es troba en situacions de discriminació”. L’alcalde ha assenyalat que, “en una societat moderna i plural, on hi convivim una gran diversitat de persones, pel que fa a cultures i formes de viure, no hi hauria d’existir cap tipus d’assetjament, rebuig ni exclusió”.

  La regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat de l’Ajuntament de Salou, Estela Baeza, ha explicat que aquesta acció “és una manera més de posar en valor els drets del col·lectiu LGBTI, per tal de reivindicar una societat igualitària, amb plena llibertat d’expressió”. L’edila també ha dit que “el SAI ha preparat un conjunt d’actes per commemorar, com cada any, el Dia de l’Orgull”.

  Font: https://www.diaridetarragona.com/cos...0622-0049.html
Trabajando...
X