Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Casal Lambda.

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Casal Lambda.

    Josep Anton Rodríguez Collado
    Casal Lambda - Catalunya. 30è Aniversari

    Companyes i companys de la premsa,

    El Casal Lambda, associació nascuda el 5 d'octubre de 1976, celebra el seu 30è Aniversari, i ho fa amb un Congrés d'Anàlisi de la Realitat Social, partint del subjecte de la societat, la persona, que, en aquests moments es pot casar sense discriminació per formar noves agrupacions familiars.

    El Casal Lambda va néixer per reivindicar la igualtat de drets de les persones homosexuals: gais i lesbianes, i ara, celebra el 30è aniversari amb la lluita més viva que mai, perquè cal que les lleis aprovades siguin quotidianes en la vida diària de les persones.

    En el 30è Aniversari farem homenatge al fundador del Casal Lambda, Armand de Fluvià i Escorsa. Signarem un conveni de col·laboració amb UnescoCat, i elaborarem un llibre dels 30 anys del Casal, com a associació immersa en la societat que treballa en la quotidianitat per una societat de totes i tots. Del congrés en sortirà un recull de documents que ens donaran eines d'anàlisi de la nostra societat actual pel que fa a la persona, el matrimoni i les famílies en el segle XXI.

    La RODA DE PREMSA per presentar aquest Congrés d'Anàlisi de la Realitat Social en la celebració del 30è Aniversari del Casal Lambda, se celebrarà:

    DIJOUS, 28 DE SETEMBRE DE 2006
    10:30 Hores
    HOTEL ÀXEL
    Editado por última vez por nadia; https://www.amicsgais.org/forums/member/33-nadia en 27 de September, , 11:40:26. Razón: format
Trabajando...
X