INFORMACIÓ


XVIII GRAN BALL DE SOLIDARITAT AMB ELS GAIS SEROPOSITIUS


Divendres, 1 de desembre a la sala La Paloma (carrer Tigre, 27) a partir de les 23 hores.





Barcelona, 28 de novembre de 2006
El proper divendres 1 de desembre amb motiu del Dia Mundial contra el Sida Gais Positius, associació membre de la Federació Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya, organitza el tradicional Gran Ball de Solidaritat amb els Gais Seropositius en la seva 18ena edició.
Com cada any el Gran Ball es converteix en la celebració més multitudinària a Barcelona pel que fa a la lluita contra la sida i la solidaritat amb els afectats.
El Gran Ball és un acte que uneix la música, el ball i l'alegria de la vida amb la solidaritat i la crida a la prevenció i al suport a les persones que viuen amb el VIH/SIDA.
Com ja és habitual al Gran Ball comptarem amb una destacada actuació musical, aquest any amb les cançons de Pepa Charro, LA TERREMOTO DE ALCORCÓN que solidàriament col·laborarà amb aquest acte.
El Gran Ball serà presentat per la periodista Sílvia Tarragona i seran presents representants de la societat, la cultura, l'empresariat, les institucions públiques, la política i el món associatiu de Catalunya.
Una vegada més un grup de gais seropositius, en un valent acte de visibilitat, llegiran des de la llotja principal el manifest amb les reivindicacions, les preocupacions i reflexions sobre la prevenció i la solidaritat.
Els mitjans de comunicació que vulguin accedir-hi només han de identificar-se a l'entrada de la sala i rebran la seva acreditació.

Gabinet de Mitjans de Comunicació




Finlàndia, 45, 1er · 08014 Barcelona · Tel. 93 298 06 42 · Fax 93 298 01 53 · www.gaispositius.org