Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Nota de Premsa:XVIII GRAN BALL DE SOLIDARITAT AMB ELS GAIS SEROPOSITIUS

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Nota de Premsa:XVIII GRAN BALL DE SOLIDARITAT AMB ELS GAIS SEROPOSITIUS

    DIVENDRES, 1 DE DESEMBRE A LA SALA ‘LA PALOMA’
    XVIII GRAN BALL DE SOLIDARITAT AMB ELS GAIS SEROPOSITIUS
    Amb l'actuació de la Terremoto de Alcorcón

    Gais Positius, associació membre de la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya, organitza amb motiu del Dia Mundial contra la Sida el XVIII Gran Ball de Solidaritat amb els Gais Seropositius que se celebrarà demà divendres 1 de desembre a l’emblemàtica sala ‘La Paloma’.

    El Gran Ball de Solidaritat, que se celebra per 18è any consecutiu, pretén conscienciar la comunitat homosexual i la societat en general sobre la necessitat de continuar amb les mesures preventives per a evitar la transmissió del VIH/SIDA i fer evident la solidaritat que las persones seropositives segueixen precisant a causa a les múltiples discriminacions que encara pateixen.

    Com cada any el Gran Ball se celebra sota un lema, que en aquest any diu així: 25 ANYS DE SIDA, 25 ANYS DE SOLIDARITAT amb el que volem remarcar la importància de la solidaritat social en la lluita contra la sida i el suport a les persones afectades.

    Durant el Gran Ball un grup d’homosexuals amb VIH/SIDA llegiran davant els assistents un manifest amb les seves reflexions i reivindicacions en un valent acte de visibilitat.

    Durant la vetllada l'associació organitzadora, Gais Positius, realitzarà un homenatge a la Lourdes Chamorro, que va ser fins aquest any Secretària del Plan Nacional sobre el Sida, en reconeixement per les seves aportacions a la lluita contra la sida, la seva permanent predisposició al diàleg i el seu suport a les organitzacions no governamentals. Durant la seva etapa al capdavant del Plan Nacional sobre Sida es va realitzar una gran campanya preventiva en la comunitat homosexual a tot l'estat i es va incrementar significativament el pressupost del Plan Nacional.

    Estarà present també Jordi Milan director de La Cubana, companyia que aquest any ha complert 25 anys, que ha col·laborat en nombroses ocasions amb el Gran Ball i que aquesta nit dirigirà unes paraules als assistents.

    El Gran Ball de Solidaritat serà presentat per la periodista de Ràdio 4, Sílvia Tarragona, i comptarà aquest any amb les actuacions musicals del cantant Luis Font (ex del grup Locomía) i de la Pepa Charro, La Terremoto de Alcorcón.

    Com cada any seran presents membres de la cultura, les institucions públiques, l'associativisme, l'empresariat i la societat catalanes.

    Gais Positius vol agrair a tots ells la seva participació desinteressada en el Gran Ball i la seva solidaritat cap les persones que viuen amb el VIH/SIDA així com a totes les institucions, mitjans de comunicació i empreses col·laboradores.

    El Gran Ball de Solidaritat se celebrarà com ja és tradicional a la salaLa Paloma (carrer Tigre, 27) a partir de les 23 hores.

    Tots els mitjans de comunicació que desitgin informar sobre l’acte seran benvinguts (sol·licitar acreditació a l’organització de l’acte a la recepció de ‘La Paloma’).

    Barcelona, 30 de novembre de 2006

    Finlàndia, 45, 1er · 08014 Barcelona · Tel. 93 298 06 42 · Fax 93 298 01 53 · www.gaispositius.org
Trabajando...
X