Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

La Coordinadora Gai-lesbiana Exigeix Pública Rectificació Al Cantant Homòfob Beenie M

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • La Coordinadora Gai-lesbiana Exigeix Pública Rectificació Al Cantant Homòfob Beenie M

  (en castellano al final)



   LA COORDINADORA GAI-LESBIANA EXIGEIX PÚBLICA RECTIFICACIÓ AL CANTANT HOMÒFOB BEENIE MAN
  En cas contrari reclama se li denegui el visat d’entrada a Espanya i sol·licita la intervenció de la Fiscalia


  Davant de la gravetat de les lletres de les cançons de Beenie Man (nom artístic de Moses Davis, de 33 anys, nascut a Kingston, Jamaica) que actuarà dijous vinent 10 de maig a la Sala Apolo de Barcelona, la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya exigeix al cantant que rectifiqui públicament, renunciï a les seves cançons homòfobes i es comprometi a no tornar a cantar-les, demani disculpes a la comunitat GLTB i realitzi un comunicat reclamant el respecte a gais, lesbianes i homes i dones transsexuals.

  De no produir-se d’una manera clara, personal i pública aquesta retractació la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya sol·licita al Ministeri d’Afers Estrangers i al de l'Interior que denegui el visat d’entrada a Espanya pel perill que les seves cançons suposen al significar una crida a l’odi i incitació a la violència i l’assassinat contra gais, lesbianes i homes i dones transsexuals. Així mateix la Coordinadora Gai-Lesbiana confia que la Fiscalia es preocupi per la possibilitat que es cometi un delicte d’incitació a la violència i realitzi les gestions oportunes a tal fi.

  Antonio Guirado, Secretari General de la Coordinadora Gai-Lesbiana manifesta: "Hem de reclamar a les autoritats competents que garanteixin que es compleix l’article 510 del Codi Penal que estipula: "Els que provoquessin a la discriminació, a l’odi o a la violència contra grups o associacions, per motius racistes, antisemites o altres referents a la ideologia, religió o creences, situació familiar, la pertinença dels seus membres a una ètnia o raça, el seu origen nacional, el seu sexe, orientació sexual, malaltia o minusvàlua, seran castigats amb la pena de presó d’un a tres anys i multa de sis a dotze mesos". La societat i les institucions públiques han de prevenir els delictes que atempten contra els valors cívics que ens hem atorgat i defensar-los dels qui els conculquen de manera tan clara. En aquest sentit la defensa dels drets de gais i lesbianes ha de ser una preocupació de tota la societat i dels organismes públics concernits."

  Algunes de les frases de les seves cançons són clarament atemptatòries no sols contra les lleis espanyoles sinó amb el nostre model de convivència i els valors democràtics fonamentals del nostre país: "penjar les lesbianes amb una corda llarga"; "Somio amb una nova Jamaica, veniu a executar a tots els gais"; "Hi ha nois disposats a anar a la presó per matar marietes dolentes, cremem marietes i sodomites i tots criden: això està bé".

  La societat i les institucions públiques han de deixar meridianament clar que no es consentirà de cap manera actituds, declaracions ni actes que incitin a l’odi o a la violència contra gais i lesbianes i que no són benvinguts qui ho fa als seus països d’origen.

  Amnistia Internacional ja ha alertat sobre la greu situació que pateixen gais i lesbianes a Jamaica a causa dels atacs, assassinats i crims que cançons com les de Beenie Man encoratgen.

  Gabinet de Mitjans de Comunicació
  Barcelona, 7 de maig de 2007

  ************************************************** ******************************


  LA COORDINADORA GAI-LESBIANA EXIGE PÚBLICA RECTIFICACIÓN AL CANTANTE HOMÓFOBO BEENIE MAN
  En caso contrario reclama se le deniegue el visado de entrada a España y solicita la intervención de la Fiscalía

  Ante la gravedad de las letras de las canciones de Beenie Man (nombre artístico de Moses Davis, de 33 años, nacido en Kingston, Jamaica) que actuará el próximo jueves 10 de mayo en la Sala Apolo de Barcelona, la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya exige al cantante que rectifique públicamente, renuncie a sus canciones homófobas y se comprometa a no volverlas a cantar, pida disculpas a la comunidad GLTB y realice un comunicado reclamando el respeto a gays, lesbianas y hombres y mujeres transexuales.

  De no producirse de una manera clara, personal y pública esta retractación la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya solicita al Ministerio de Asuntos Exteriores y al del Interior que deniegue el visado de entrada en España por el peligro que sus canciones suponen al significar una llamada al odio e incitación a la violencia y el asesinato contra gays, lesbianas y hombres y mujeres transexuales. Asimismo la Coordinadora Gai-Lesbiana confía que la Fiscalía se preocupe por la posibilidad de que se cometa un delito de incitación a la violencia y realice las gestiones oportunas a tal fin.

  Antonio Guirado, Secretario General de la Coordinadora Gai-Lesbiana manifiesta: “Debemos reclamar a las autoridades competentes que garanticen que se cumple el artículo 510 del Código Penal que estipula: “Los que provocaren a la discriminación, al odio o a la violencia contra grupos o asociaciones, por motivos racistas, antisemitas u otros referentes a la ideología, religión o creencias, situación familiar, la pertenencia de sus miembros a una etnia o raza, su origen nacional, su sexo, orientación sexual, enfermedad o minusvalía, serán castigados con la pena de prisión de uno a tres años y multa de seis a doce meses”. La sociedad y las instituciones públicas han de prevenir los delitos que atentan contra los valores cívicos que nos hemos otorgado y defenderlos de quienes los conculcan de manera tan clara. En este sentido la defensa de los derechos de gays y lesbianas debe ser una preocupación de toda la sociedad y de los organismos públicos concernidos.”

  Algunas de las frases de sus canciones son claramente atentatorias no solo contra las leyes españolas sino con nuestro modelo de convivencia y los valores democráticos fundamentales de nuestro país: "ahorcar a las lesbianas con una cuerda larga"; "Sueño con una nueva Jamaica, venid a ejecutar a todos los gays"; “Hay chicos dispuestos a ir a la cárcel por matar a maricas malos, quemamos a maricas y sodomitas y todos gritan: eso está bien".

  La sociedad y las instituciones públicas han de dejar meridianamente claro que no se consentirá de ninguna manera actitudes, declaraciones ni actos que inciten al odio o a la violencia contra gays y lesbianas y que no son bienvenidos quienes lo hace en sus países de origen.

  Amnistía Internacional ya ha alertado sobre la grave situación que padecen gays y lesbianas en Jamaica debido a los ataques, asesinatos y crímenes que canciones como las de Beenie Man alientan.

  Gabinete de Medios de Comunicación
  Barcelona, 7 de mayo de 2007
  Violant d'Hongria, 156, baixos · 08014 Barcelona · Tel. 93 298 00 29 · Fax 93 298 06 18 · www.cogailes.org

 • #2
  bravo!!!espero Que Les Hagan Caso!!!!

  Comentario

  Trabajando...
  X