Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

CiU i IU-ICV primers grups parlamentaris en demanar al Govern la condemna a l'Iran

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • CiU i IU-ICV primers grups parlamentaris en demanar al Govern la condemna a l'Iran

    (en castellano más abajo)


    SOCIETAT Barcelona, 18 de juliol de 2007
    CiU i IU-ICV primers grups parlamentaris en demanar al Govern la condemna diplomàtica de les execucions de 20 adúlters i homosexuals a l’Iran
    Amics i amigues de Redacció:
    La federació d’associacions Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya se solidaritza amb la concentració avui convocada davant de l’Ambaixada de l’Iran a Madrid per la FELGTB i la Xarxa Feminista contra l’execució de 20 adúlters i homosexuals en aquell país.
    La Coordinadora Gai-Lesbiana ha rebut ja resposta afirmativa dels grups parlamentaris de CiU, a través del diputat Carles Campuzano, i del d'IU-ICV, a través de la diputada Isaura Navarro, per demanar al Govern que es posicioni a favor de demanar l’amnistia per a aquests 20 condemnats a mort a l’Iran. La CGL espera que la resta de grups parlamentaris se sumin també a aquesta iniciativa, que d’altra banda, ja va ser sol·licitada directament al Govern en carta dirigida a l’Excm. Ministre d’Assumptes Exteriors, Sr.Miguel Angel Moratinos per part de la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya.
    Declaracions:
    Antonio Guirado, Secretari General de la CGL , manifesta:
    “El nostre país i les seves institucions han de continuar donant exemple al món en el respecte als drets individuals i posicionar-se oficialment contra aquestes execucions anunciades a l’Iran. Aquest cas no admet l’abstenció de ningú, ni tan sols del Vaticà, oposat també a la pena de mort”
    Jordi Petit, President d’Honor de la CGL i ex-Secretari General de la International Lesbian and Gay Association (ILGA, www.ilga.org), declara:
    “Encara més de 70 països consideren il·legal l’homosexualitat i en set s’aplica la pena de mort. És urgent doncs aconseguir detenir aquestes execucions i en aquest repte la Unió Europea té la responsabilitat de liderar l’oposició mundial contra la pena de mort, vigent en tants països”
    S’adjunta carta enviada al Ministre d’Assumptes Exteriors per la CGL.

    COMISSIÓ DE MITJANS DE COMUNICACIÓ DE LA FEDERACIÓ D ’ASSOCIACIONS COORDINADORA GAI-LESBIANA DE CATALUNYA

    ************************************************** **********************


    SOCIEDAD Barcelona, 18 de julio de 2007
    CiU e IU-ICV primeros grupos parlamentarios en pedir al Gobierno la condena diplomática de las ejecuciones de 20 adúlteros y homosexuales en Irán
    Amigos y amigas de Redacción:
    La federación de asociaciones Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya se solidariza con la concentración hoy convocada ante la Embajada de Irán en Madrid por la FELGTB y la Red Feminista contra la ejecución de 20 adúlteros y homosexuales en aquel país.
    La Coordinadora Gai-Lesbiana ha recibido ya respuesta afirmativa de los grupos parlamentarios de CiU, a través del diputado Carles Campuzano, y del de IU-ICV, a través de la diputada Isaura Navarro, para pedir al Gobierno que se posicione a favor de pedir la amnistía para estos 20 condenados a muerte en Irán. La CGL espera que el resto de grupos parlamentarios se sumen también a esta iniciativa, que por otra parte, ya fue solicitada directamente al Gobierno en carta dirigida al Excmo. Ministro de Asuntos Exteriores, Sr.Miguel Angel Moratinos por parte de la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya.
    Declaraciones:
    Antonio Guirado, Secretario General de la CGL , manifiesta:
    “Nuestro país y sus instituciones deben seguir dando ejemplo al mundo en el respeto a los derechos individuales y posicionarse oficialmente contra estas ejecuciones anunciadas en Irán. Este caso no admite la abstención de nadie, ni siquiera del Vaticano, opuesto también a la pena de muerte”
    Jordi Petit, Presidente de Honor de la CGL y ex-Secretario General de la International Lesbian and Gay Association (ILGA, www.ilga.org), declara:
    “Todavía más de 70 países consideran ilegal la homosexualidad y en siete se aplica la pena de muerte. Es urgente pues conseguir detener estas ejecuciones y en este reto la Unión Europea tiene la responsabilidad de liderar la oposición mundial contra la pena de muerte, vigente en tantos países”
    Se adjunta carta enviada al Ministro de Asuntos Exteriores por la CGL.

    COMISIÓN DE MEDIOS DE COMUNICACIÓN DE LA FEDERACIÓN DE ASOCIACIONES COORDINADORA GAI-LESBIANA DE CATALUNYA


    Violant d'Hongria, 156, baixos · 08014 Barcelona · Tel. 93 298 00 29 · Fax 93 298 06 18 · www.cogailes.org
Trabajando...
X