Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Rubén Tosoni, President d'Honor de Gais Positius

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Rubén Tosoni, President d'Honor de Gais Positius

  Amics i amigues,

  Ens plau comunicar-vos que l'Assemblea General de Gais Positius reunida el divendres 18 de febrer de 2005 ha nomenat per unanimitat Rubén Tosoni Moro com a President d'Honor de la nostra associació.

  Rubén Tosoni ha estat membre de Gais Positius des dels seus començaments, va ser president de la mateixa des de 2000 a 2003 i ha estat un actiu col·laborador de la nostra associació durant tots aquests anys.

  L'Assemblea General va valorar la seva fidelitat al projecte que representa Gais Positius alhora que es va destacar el seu compromís permanent en la lluita solidària contra la sida, la seva constant preocupació per la qualitat de vida de les persones seropositives i la denúncia que sempre ha fet de les discriminacions que patim com a seropositius.

  L'Assemblea General, que minuts abans va modificar els Estatuts per a crear el càrrec de President d'Honor, li va oferir el nomenament que Rubén Tosoni va acceptar agraint a l’Assemblea la confiança dipositada en ell i comprometent-se a continuar amb el seu compromís amb els objectius fundacionals de la nostra entitat.

  Salutacions cordials,

  Antonio Guirado
  President de Gais Positius.
  www.gaispositius.org
Trabajando...
X