Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Nota de premsa Sectorial GLTB PSC

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Nota de premsa Sectorial GLTB PSC

  NOTA DE PREMSA

  SOCIETAT
  EL GRUP DE GAIS I LESBIANES DEL PSC EXIGEIXEN AL PP L'EXPULSIÓ IMMEDIATA DEL PARTIT I LA SEVA DIMISIÓ COM A REGIDOR DEL SEU REGIDOR HOMÓFOBO DE BERGA, JOSEP SAÑA


  Davant les insultants manifestacions homófobas del regidor del PP de Berga, Josep Saña, dirigides contra el regidor gai i militant del PSC d'aquella ciutat, Dani Bullich, el PSC expresa i manifesta la seva més enèrgica repulsa i exigeix al PP la immediata expulsió d'aquest regidor.

  En primer lloc ens solidaritzem amb el regidor del PSC Dani Bullich, és intolerable rebre aquest tipus d'insults, i amb ell ens sentim identificats i insultats també tots els gais, lesbianes i transexuales que en la vida quotidiana encara podem ser objecte de la intolerància.
  La igualtat legal conquerida amb les lleis del matrimoni i adopció ha estat un gran avanç històric, però encara resta per guanyar la plena igualtat social. Un cop més el PP demostra que a l'interior de les seves files es troben persones que no tenen cap tipus de respecte cap al col.lectiu de gais i lesbianes.
  El conjunt de regidors i regidores gais i lesbianes del PSC exigim que es demani l'acta i es faci dimitir també com a representant del consistori de Berga a Josep Saña, ja que cap persona que tingui aquestes aptituds homófobes pot representar a la ciutadania de la seva ciutat.
  28 d’octubre de 2007
Trabajando...
X