Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Nota de premsa. Inauguració de l'exposició del III Concurs de Fotografia GAG

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Nota de premsa. Inauguració de l'exposició del III Concurs de Fotografia GAG

  INAUGURACIÓ: 9 de novembre divendres del 2007 a a les 19:30 en el Centre Cívic Convent de Sant Agustí, Plaça de la Acadèmia S /N


  TERCER CONCURS DE FOTOGRAFIA DE L’ASSOCIACIÓ GRUP D’AMICS GAIS (GAG)


  Aquest concurs va néixer l’any 2004 amb la intenció de visualitzar el col·lectiu LGTB (lesbianes, gais, transexuals i bisexuals) i intentar potenciar nous valors a partir del treball fotogràfic.

  L’exposició que podeu veure és majoritàriament de fotògrafs i fotògrafes catalans/es, peró també d’altres indrets de l’Estat Espanyol, com Pais Basc, València, Castella i Lleó, Galícia, Comunitat de Madrid….

  El tercer concurs de fotografia de l’Associació Grup d’Amics Gais (GAG) tenia com a tema la respresentació de qualsevol fet, situació o circumstància que aconseguís expresar amb especial sensibilitat o habilitat les diferents maneres de visualització del col·lectiu LGTB. En aquest concurs s’han presentat 56 fotografies realitzades per fotògrafs i fotògrafes amaters i professionals, que han donat el seu punt de vista sobre aquest tema.

  Hem intentat crear tres espais:

  - En el llenç granat estan les fotografies que han entrat a concurs.
  - En el llenç gris està Photoles 07.
  - En el llenç blau estan les fotografies de Colita, que és una mostra de la primera manifestació LGTB a la clandestinitat l’any 1977, és a dir aquest any és el trenta aniversari d’aquest aconteixement que volem recordar.

  Volem agrair a tots i totes les participants per la seva aportació en aquest treball de visualització del col·lectiu LGTB. També volem agrair al grup ARENA i la revista ZERO per la seva aportació al concurs fotogràfic i al Centre Cívic Convent de Sant Agustí per la cessió dels espais.

  Esperem que gaudiu de l’exposició, que s'inaugura el 9 de novembre a les 19:30, en el Centre Cívic Convent de Sant Agustí, Plaça de la Acadèmia S /N assistint a l'acte la Directora de Serveis de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona, la Sra Rosa Bada.


  Si voleu contactar amb l’Associació Grup d’Amics Gais (GAG) ho podeu fer a través del correu electrònic amicsgais@yahoo.es i també visitar la nostra pàgina web www.amicsgais.org.
Trabajando...
X