Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Convocatòria Roda de premsa.PER PRIMERA VEGADA HOMOSEXUALS I TRANSSEXUALS REPRESALIAT

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Convocatòria Roda de premsa.PER PRIMERA VEGADA HOMOSEXUALS I TRANSSEXUALS REPRESALIAT

  (Castellano abajo)

  PER PRIMERA VEGADA HOMOSEXUALS I TRANSSEXUALS REPRESALIATS DEL FRANQUISME ES REUNEIXEN PER A DONAR TESTIMONIATGE D'AQUESTA ÈPOCA AMB EL SUPORT DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE LA MEMÒRIA DEMOCRÀTICA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.  Barcelona, 15 de novembre de 2007.


  CONVOCATÒRIA RODA DE PREMSA.

  Dia: Dissabte 17 de novembre de 2007.

  Hora: 18 h.

  Lloc: Hotel Axel, Sala de conferències, C/Aribau, 33.

  PER PRIMERA VEGADA HOMOSEXUALS I TRANSSEXUALS REPRESALIATS DEL FRANQUISME ES REUNEIXEN PER A DONAR TESTIMONIATGE D'AQUESTA ÈPOCA AMB EL SUPORT DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE LA MEMÒRIA DEMOCRÀTICA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

  El Grup d'amics Gais (GAG), associació federada a la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya (CGL) i a la Coordinadora de la Memòria històrica, es complau en convidar-vos a la roda de premsa que donaran represaliats i discriminats del franquisme, i la posterior conferència, que serà a les 19h, en la que parlaran de la seva experiència a la presó, amb l'Església o la ciència d'aquella època. La conferència duu per títol: Parlen els altres represaliats i discriminats: Testimoniatges des de l'oblit. Tot emmarcat en el projecte que duu per títol: Els altres represaliats i discriminats del franquisme: Els col·lectius LGTB (lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals), 1970-1980 amb el suport de la Memòria Democràtica de la Generalitat de Catalunya.

  Durant la roda de premsa seran presents diverses persones que donaran testimoniatge de la seva experiència, així com el director del projecte per a informar sobre els treballs duts a terme.

  Les persones que assistiran a la roda de premsa són:

  Justine Abellán, Transsexual discriminada del franquisme.

  Álvaro Fernández, President en funcions de la Coordinadora de la Memòria Històrica i ex–pres polític.

  Jordi Griset, Va patir de jove teràpies “correctives” amb electroshocks.

  Silvia Reyes, Transexual represaliada.

  Antonio Roig, Sacerdot i ex–carmelita suspès “ad divinis”.

  Antonio Ruiz, President de l'Associació d'Ex–pressos socials i represaliat i interlocutor amb el Govern per a les indemnitzacions de les persones represaliats per homosexualitat

  També intervindran:

  José Benito Eres, Director del projecte: Els altres represaliats i discriminats del franquisme: Els col·lectius LGTB (lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals), 1970-1980.

  Nàdia Aroca, Tècnica col·laboradora del projecte i Secretària de l'Associació Grup d'Amics Gais (GAG).

  Jordi Petit, President d’Honor de la CGL

  Tot enmarcat en un cicle de conferències que organitza l'Associació de Grup d'Amics Gais (GAG) per a donar a conèixer aquesta part de la història silenciada d'homosexuals i transsexuals.

  Dia: Dissabte 17 de novembre de 2007.
  Hora: 18 h.
  Lloc: Hotel Axel, Sala de conferències, C/Aribau, 33.

  COMISSIÓ DE MITJANS DE COMUNICACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ GRUP D'AMICS GAIS (GAG)


  Persona de Contacte ;
  José Benito Eres : 650.21.74.77

  -----------------------------------------------------------------

  POR VEZ PRIMERA HOMOSEXUALES Y TRANSEXUALES REPRESALIADOS DEL FRANQUISMO SE REUNEN PARA DAR TESTIMONIO DE ESTA ÉPOCA CON EL APOYO DE LA DIRECCIÓN GENERAL DE LA MEMORIA DEMOCRÁTICA DE LA GENERALITAT DE CATALUÑA.  Barcelona, 15 de noviembre de 2006


  CONVOCATORIA RUEDA DE PRENSA.

  Día: Sábado 17 de noviembre de 2007

  Hora: 18 h.

  Lugar: Hotel Axel, Sala de conferencias, C/Aribau, 33

  POR VEZ PRIMERA HOMOSEXUALES Y TRANSEXUALES REPRESALIADOS DEL FRANQUISMO SE REUNEN PARA DAR TESTIMONIO DE ESTA ÉPOCA CON EL APOYO DE LA DIRECCIÓN GENERAL DE LA MEMORIA DEMOCRÁTICA DE LA GENERALITAT DE CATALUÑA.

  El Grup d’amics Gais (GAG) asociación federada a la Coordinadora Gai-Lesbiana de Cataluña (CGL) y Coordinadora de la Memoria histórica se comp la ce en invitaros a la rueda de prensa que darán represalidos y discriminados del franquismo, y la posterior conferencia que será a la s 19h en que hab la ran de su experiencia en prisión, con la Iglesia o la ciencia de aquel la época. La conferencia lleva por título: Hab la n los otros represaliados y discriminados: Testimonios desde el Olvido. Todo enmarcado en el proyecto que lleva por título: Los otros represaliados y discriminados del franquismo: Los colectivos LGTB (lesbianas, gays, bisexuales y transexuales), 1970-1980 con el apoyo de la Memoria Democrática de la Generalitat de Cataluña.

  Durante la rueda de prensa estarán presentes diversas personas que darán testimonio de su experiencia, así como el director del proyecto para informar sobre los trabajos de este proyecto.

  Las personas que asistirán a la rueda de prensa serán:

  Justine Abellán, Transexual discriminada del franquismo.

  Álvaro Fernández, presidente en funciones de la Coordinadora de la memoria histórica y ex – preso político.

  Jordi Griset, Padeció de joven terapias “correctivas” con electroshocks,

  Silvia Reyes, Transexual represaliada.

  Antonio Roig, Sacerdote y ex – carmelita suspenso “ad divinis”

  Antonio Ruiz, Presidente de la asociación de Ex – presos sociales y represaliado e interlocutor con el Gobierno para las indemnizaciones de las personas represaliadas por homosexualidad
  También intervendrán:


  José Benito Eres, director del proyecto: Los otros represaliados y discriminados del franquismo: Los colectivos LGTB (lesbianas, gays, bisexuales y transexuales), 1970-1980.

  -Nàdia Aroca, Técnico colaboradora del proyecto y Secretaria de la Asociación Grupo de Amigos Gays (GAG)

  Jordi Petit, Presidente de Honor de la CGL

  Todo enmnarcado en un ciclo de conferencias que organiza la Asociación de Grup d’Amics Gais (GAG) para dar a conocer esta parte de la historia silenciada de Homosexuales y Transexuales.

  Día: Sábado 17 de noviembre de 2007

  Hora: 18 h.

  Lugar: Hotel Axel, Sala de conferencias, C/Aribau, 33

  COMISIÓN DE MEDIOS DE COMUNCIACIÓN DE LA ASOCIACIÓN GRUP D’AMICS GAIS (GAG)

  Persona de Contacto:
  José Benito Eres (650.21.74.77)

Trabajando...
X