Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

[video] Unes 300 persones ixen (surten) al carrer a Fuenterrobles en suport de l'alcalde agredit per homofòbia

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • [video] Unes 300 persones ixen (surten) al carrer a Fuenterrobles en suport de l'alcalde agredit per homofòbia


    Fuenterrobles.jpg
    Concentració de suport a l'alcalde agredit a la plaça Enrique Pedrón de Fuenterrobles (Plana d'Utiel-Requena) / À Punt NTC

    El regidor i la parella van denunciar dilluns passat punyades i crits de "maricó de merda"

    Prop de 300 persones s'han concentrat a Fuenterrobles (Plana d'Utiel-Requena) per a mostrar el suport a l'alcalde, Adrián Álvarez, i la seua parella per l'agressió homòfoba que van patir dilluns. A l'acte s'ha llegit un manifest en què s'ha indicat que el poble és refugi contra l'LGTBI-fòbia, un lloc on la diversitat està normalitzada i que volen que continue així.

    Jorge Pérez, coorganitzador de la concentració, ha evidenciat a À Punt NTC que rebutgen "de totes les maneres possibles la violència". També s'hi han allargat veïns de la ciutat de València, com Celestino Navarro, per a mostrar "solidaritat" i reclamar que "s'aturen aquest tipus d'agressions". Esther Díaz, familiar de l'alcalde, ha assenyalat que s'ha visualitzat "un suport enorme cap a la parella" i la "indignació de la gent" davant de l'agressió.

    L'incident de dilluns passat, que ha causat lesions físiques en els agredits, va suposar una poalada per a Fuenterrobles, un municipi de poc més de 650 habitants on tothom es coneix i que es troba a pocs dies de les festes patronals, que comencen dilluns que ve.

    L'atac va tindre lloc quan la parella es dirigia al negoci que regenta. Allí els esperava la veïna del local, amb qui, segons va contar l'afectat, mantenien unes "disputes fàcilment solucionables amb trellat". Els va agredir físicament i va començar a insultar-los a crits "amb molta hostilitat i agressivitat". "Mariconassos", "maricons de merda", va precisar el regidor d'Esquerra Unida (EUPV) que els va escridassar l'atacant, que també es va dirigir a ell com l'"alcaldessa" per la seua condició sexual.

    L'agressora també ha denunciat la parella perquè, en un moment de l'agressió, la van espentar per a apartar-la. Ara la Guàrdia Civil investiga els fets

    Veura Vídeo aqui.

    Fuente: https://www.apuntmedia.es/noticies/s...1_1636125.html
Trabajando...
X