Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Roda de premsa: PRIMER CURS UNIVERSITARI SOBRE LA REPRESSIÓ FRANQUISTA A HOMOSEXUALS

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Roda de premsa: PRIMER CURS UNIVERSITARI SOBRE LA REPRESSIÓ FRANQUISTA A HOMOSEXUALS

    (Catellano abajo)
    PRIMER CURS UNIVERSITARI SOBRE LA REPRESSIÓ FRANQUISTA A HOMOSEXUALS I TRANSSEXUALS QUE SE CELEBRARÀ A CATALUNYA AMB RECONEIXEMENT DE TRES CRÈDITS UNIVERSITARIS.

    Convocatòria de roda de premsa

    Assumpte :
    Roda de premsa: Primer curs amb crèdits universitaris a Catalunya sobre franquisme, homosexuals i transsexualsdes de la memòria històrica.

    Lloc: Fundació Internacional Olof Palme.
    Adreça: C/Sant Miquel, 36. 08911 Badalona.
    Hora: 12 del migdia.
    Dia: Dijous, 26 de juny del 2008.

    Amics i amigues de Redacció,

    La Fundació Internacional Olof Palme i l'Associació Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG) associació federada a la Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya, i a la Coodinadora de la Memòria Històrica de Catalunya, es complauen en convidar-vos a la presentació del Primer curs universitari sobre la repressió franquista a homosexuals i transsexuals que se celebrarà a Catalunya amb el suport de la Direcció general del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet i del Districte de Sant Andreu de l'Ajuntament de Barcelona, i amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Bellaterra i Easyjet.
    És la primera vegada que s'oferix un curs d'aquestes característiques amb el que la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Bellaterra ofereixen tres crèdits als seus alumnes.
    Les persones que assistiran a la roda de premsa són:

    Carlos Villagrasa, Professor Titular de Dret Civil de la Universitat de Barcelona i Magistrat. Coordinador del curs.


    Jordi Petit, Activista a la clandestinitat i ideòleg del moviment LGTB i autor dels llibres: “25 años más, una perspectiva de pasado, presente y futuro del movimiento lgtb” (Icaria Editorial) i de “Vidas del arco iris (Historias del ambiente)” (Ed. De Bolsillo).

    José Benito Eres, President del GAG i Coordinador del Curs.

    Nadia Aroca, Tècnica col·laboradora i Secretària de la Associació Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG).

    Durant la roda de premsa s'explicaran el contingut del curs així com quines persones hi participen.
    COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ DE GRUP D'AMICS GAIS, LESBIANES, TRANSSEXUALS I BISEXUALS (GAG)

    PRIMER CURSO UNIVERSITARIO SOBRE LA REPRESIÓN FRANQUISTA A HOMOSEXUALES Y TRANSEXUALES QUE SE CELEBRARÁ CATALUÑA CON RECONOCIMIETO DE TRES CRÉDITOS UNIVERSITARIOS.

    Convocatoria de rueda de prensa

    Asunto:
    Rueda de prensa: Primer curso con créditos universitarios en Cataluña sobre franquismo, homosexuales y transexuales desde la memoria histórica.

    Lugar: Fundació Internacional Olof Palmé
    Dirección: Sant Miquel, 36. 08911 Badalona.
    Hora: 12 del mediodía
    Día: Jueves, 26 de junio del 2008

    Amigos y Amigas de redacción,

    La Fundació Internacional Olof Palme y la Asociación Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG) asociación federada a la Coordinadora Gai-Lesbiana de Cataluña, y a la Coodinadora de la memoria histórica de Cataluña, nos complace invitaros a la presentación del Primer curso universitario sobre la represión franquista a homosexuales y Transexuales que se celebrará en Cataluña con el soporte de la Dirección General del memorial democrático de la Generalitat de Cataluña, Diputación de Barcelona, Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramanet y del Distrito de Sant Andreu del ayuntamiento de Barcelona., y con la colaboración de la Universitat de Barcelona y la Universidad Autónoma de Bellaterra y Easyjet.

    Es la primera vez que se ofrece un curso de estas características en que la Universidad de Barcelona y la Universidad Autónoma de Bellaterra ofrecen tres créditos a sus alumnos.
    Las personas que asistirán a la rueda de prensa serán:

    Carlos Villagrasa, Profesor Titular de Derecho Civil de la Universidad de Barcelona y Magistrado. Coordinador del curso.


    Jordi Petit, Activista en la clandestinidad e ideólogo del movimiento LGTB y autor de los libros: “25 años más, una perspectiva de pasado, presente y futuro del movimiento lgtb” (Icaria Editorial) y de “Vidas del arco iris (Historias del ambiente)” (Ed. De Bolsillo).

    José Benito Eres, Presidente del GAG y Coordinador del Curso.

    Nadia Aroca, Técnica colaboradora y Secretaria de la Associació Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG)
    COMISIÓN DE COMUNICACIÓN DE GRUP D’AMICS GAIS, LESBIANES, TRASEXUALES I BISEXUALES (GAG)
Trabajando...
X