Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

La CGL exige al PP de Catalunya que desautorice al alcalde de Pontons

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • La CGL exige al PP de Catalunya que desautorice al alcalde de Pontons

  (en castellano al final)

  SOCIETAT / POLÍTICA Barcelona 26 d’abril de 2005

  Amigues i Amics de Redacció:

  LA CGL exigeix al PP de Catalunya que desautoritzi a l'alcalde de Pontons

  Davant les declaracions injurioses de l'alcalde de Pontons, Sr. Lluís Fernando Caldentey, la federació d'associacions Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya, deplora aquesta mostra inequívoca d'homofòbia i exigeix de la direcció del PP de Catalunya, especialment al Sr. Josep Piqué, que desautoritzi tals insults.

  Expressions d'aquest tipus fomenten la discriminació cap al col•lectiu de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals, contribueixen a la marginació de les famílies homoparentals i destrueixen l'autoestima dels fills educats per aquestes.

  La CGL ha decidit així mateix enviar el text de tals declaracions al Síndic de Greuges de Catalunya, Hble. Sr. Rafael Ribó i recorda que la discriminació per causa d'orientació sexual està castigada en sis articles del Codi Penal.

  L'alcalde de Pontons hauria de prendre exemple d'altres alcaldes com els de Vitòria (del PP) o de l’Escala (de UDC), que no tindran inconvenient a acatar la llei. El Sr. Lluís Fernando Caldentey hauria d’informar-se millor sobre la diversitat sexual humana i llegir l'Informe Kinsey.

  En qualsevol cas aquests insults es desautoritzen per si mateixos, encara que lamentablement vénen a legitimar l'homofòbia de qui passen de les paraules als fets, com els joves presumptes culpables d'una agressió a dos gais el passat any en l'estació de Renfe de Passeig de Gracia, a qui el fiscal demana quatre anys de presó.

  La CGL expressa la seva preocupació pel desacatament que anuncien alguns alcaldes conservadors davant el projecte de llei de matrimoni civil per a parelles del mateix sexe i exigeix al PP que aclareixi si assumeix aquesta posició, gens concorde amb el seu anunciat respecte als drets de la comunitat lgbt ni amb el degut respecte a la llei.

  COMISSIÓ DE MITJANS DE COMUNICACIÓ DE LA FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS COORDINADORA GAI-LESBIANA DE CATALUNYA

  ----------------------------------------------------------------------------------

  SOCIEDAD / POLÍTICA Barcelona 26 de abril de 2005

  Amigas y Amigos de Redacción:

  LA CGL exige al PP de Catalunya que desautorice al alcalde de Pontons

  Ante las declaraciones injuriosas del alcalde de Pontons, Sr. Lluís Fernando Caldentey, la federación de asociaciones Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya, deplora esta muestra inequívoca de homofobia y exige de la dirección del PP de Catalunya, especialmente al Sr. Josep Piqué, que desautorice tales insultos.

  Expresiones de este tipo fomentan la discriminación hacia el colectivo de lesbianas, gays, bisexuales y transexuales, contribuyen a la marginación de las familias homoparentales y destruyen la autoestima de los hijos educados por éstas.

  La CGL ha decidido así mismo enviar el texto de tales declaraciones al Síndic de Greuges de Catalunya, Hble. Sr. Rafael Ribó y recuerda que la discriminación por causa de orientación sexual está castigada en seis artículos del Código Penal.

  El alcalde de Pontons debiera tomar ejemplo de otros alcaldes como los de Vitoria (del PP) o de l’Escala (de UDC), que no tendrán inconveniente en acatar la ley. El Sr. Lluís Fernando Caldentey debiera informarse mejor sobre la diversidad sexual humana y leer el Informe Kinsey.

  En cualquier caso esos insultos se desautorizan por sí mismos, aunque lamentablemente vienen a legitimar la homofobia de quienes pasan de las palabras a los hechos, como los jóvenes presuntos culpables de una agresión a dos gays el pasado año en la estación de Renfe de Paseo de Gracia, a quienes el fiscal pide cuatro años de cárcel.

  La CGL expresa su preocupación por el desacato que anuncian algunos alcaldes conservadores ante el proyecto de ley de matrimonio civil para parejas del mismo sexo y exige al PP que aclare si asume esa posición, nada concorde con su anunciado respeto a los derechos de la comunidad lgbt ni con el debido respeto a la ley.

  COMISIÓN DE MEDIOS DE COMUNICACIÓN DE LA FEDERACIÓN DE ASOCIACIONES COORDINADORA GAI-LESBIANA DE CATALUNYA
Trabajando...
X