Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Acte d'homenatge a Carlos de Cires

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Acte d'homenatge a Carlos de Cires

    ACTE D’HOMENATGE A CARLOS DE CIRES




    Amics, amigues,

    El passat dia 24 de juliol, dia de la inauguració dels EuroGames Barcelona 08 vam rebre la terrible notícia de la mort de Carlos de Cires a Madrid. Les 3 organitzacions amb què Carlos havia tingut més relació, la revista Zero, la Federació d'Associacions Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya i el Club Esportiu Panteres Grogues, juntament amb EuroGames Barcelona 2008, dels que en Carlos n'era membre del Comitè Organitzador volem fer un homenatge a la figura de Carlos de Cires a Barcelona.

    L'acte se celebrarà el proper DIMARTS 21 D'OCTUBRE a les 20.30 al Saló Axel del Hotel Axel al carrer Aribau cantonada amb Consell de Cent, i té una durada prevista d'1,30 h. L'acte consistirà en realitzar un recordatori del nostre amic Carlos de la forma que a ell li agradava més: prenent una copa i menjant uns canapès i sobretot, socialitzant entre tots plegats.

    Per pagar les despeses del refrigeri, s'ha d'abonar 15 € mitjançant un tiquet que es pot recollir a la seu de la Coordinadora Gai-Lesbiana al carrer Violant d’Hongria, 156 i a l'oficina de EuroGames Barcelona 2008 al carrer Comte Borrell, 163, cantonada Consell de Cent, fins al dilluns 20 d'octubre a la tarda.

    Us hi esperem a tots i totes
Trabajando...
X