Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Plan especial para protejer a gais y lesbianas en BCN.

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Plan especial para protejer a gais y lesbianas en BCN.

  Pla especial per protegir gais i lesbianes a Barcelona

  N. B.. 09.02.2009


  *Augmenta el nombre d'empreses i de turistes del collectiu.
  *Inmigrants i seropositius homosexuals fugen de l'homofòbia i busquen refugi a la ciutat.


  A part de ser una de les destinacions preferides pel turisme gai i lèsbic i d´acollir grans esdeveniments adreçats a aquest collectiu, o precisament per aquest motiu, Barcelona crearà un pla especial per garantir-los els drets, que ja estan establerts per llei, però que encara es vulneren.
  Barcelona crearà un pla especial per garantir-los els drets
  L´Ajuntament de Barcelona calcula que a la capital catalana hi ha uns 100.000 habitants homosexuals. Una xifra que, evidentment, augmenta els caps de setmana i l´estiu per l´arribada de turisme gai i lèsbic. De fet, Barcelona continua sent la segona destinació turística preferida d´Europa per a homosexuals i transsexuals, segons va confirmar ahir el regidor de Drets Civils, Joaquim Mestre.
  A més, tal com va exposar el vicepresident del Consell Municipal de Gais, Lesbianes i Homes i Dones Transsexuals, Joaquim Roqueta, Barcelona és també el refugi per a immigrats llatinoamericans homosexuals o seropositius que «fugen de l´homofòbia i la discriminació» i veuen en Barcelona «un lloc segur on es respecten els drets civils del col·lectiu».  http://www.20minutos.es/noticia/4492...s/homosexuals/
  Editado por última vez por Axelain; https://www.amicsgais.org/forums/member/2391-axelain en 11 de February, , 02:55:58.
Trabajando...
X