Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Signat un conveni entre l’asseguradora de salut atlàntida i la coordinadora gai les

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Signat un conveni entre l’asseguradora de salut atlàntida i la coordinadora gai les

  SIGNAT UN CONVENI ENTRE L’ASSEGURADORA DE SALUT ATLÀNTIDA I LA COORDINADORA GAI LESBIANA
  PRIMERA ASSEGURANÇA DE SALUT PER A GAIS I LESBIANES

  Atlàntida crea una assegurança de salut per a la comunitat homosexual incloent les persones seropositives. Aquest conveni és una iniciativa sense precedents a Europa i suposarà el compromís de la companyia Atlàntida amb els programes de salut i qualitat de vida de la CGL.
  Avui dimecres, 27 de maig de 2009 l'asseguradora de salut catalana Atlàntida i la Coordinadora Gai Lesbiana de Catalunya han signat un conveni de col·laboració que suposa la creació per part de Atlàntida d’una assegurança especialment pensada per a la comunitat homosexual. La signatura d'aquest conveni és una iniciativa pionera doncs la companyia no només ofereix una assegurança de salut a gais i lesbianes sinó que es compromet amb els programes de salut de la comunitat.

  Atlàntida és una empresa catalana amb una experiència de més de vuitanta anys en el camp de la salut privada, que ofereix serveis mèdics de la màxima qualitat. Amb aquesta assegurança per a la comunitat homosexual Atlàntida se situa al capdavant de totes les companyies asseguradores pel seu compromís social. Aquesta assegurança és la primera d'aquest tipus a tot l'estat i l'única que accepta a les persones seropositives. De fet només hi ha alguna més a altres països com als Països Baixos i el Regne Unit.

  La Coordinadora Gai Lesbiana de Catalunya ha valorat molt positivament aquesta iniciativa, a la que dóna el seu suport, pel que suposa de contribució a la salut de gais i lesbianes així com d'aportació empresarial a la normalització del fet homosexual i la ruptura de la discriminació que, en aquesta qüestió, patien las persones seropositives.

  Atlàntida compta amb la col·laboració dels centres mèdics, clíniques i hospitals més importants de Catalunya. A més, disposa d'un centre mèdic exclusiu per als seus assegurats al 'Gayxample', concretament al carrer d’Enric Granados.

  Antonio Guirado, secretari general de la Coordinadora Gai Lesbiana de Catalunya, afirma: "Una vegada més Catalunya serà innovadora i avançada tant en el camp de la normalització del fet homosexual com de l'assistència a les persones seropositives i la no discriminació per motiu del VIH/SIDA. La implicació del món empresarial amb la comunitat homosexual amb iniciatives com la de la companyia Atlàntida suposa un notable progrés social i situa a Catalunya entre els països capdavanters en aquestes qüestions. Atlàntida aporta així la confiança que gais i lesbianes busquem en la salut privada en particular i en el món empresarial en general. Felicitem a la companyia Atlàntida pel seu compromís amb la nostra comunitat."

  Josep Antoni Parache, Director General d’Atlàntida, declara: “Atlàntida confirma amb aquest conveni el seu compromís amb la salut de la societat catalana adequant les nostres ofertes de salut a la realitat actual del país. Atlàntida ha volgut realitzar aquesta aproximació a la comunitat homosexual de la mà de la principal organització de gais i lesbianes, assumint les seves propostes i preocupacions i adaptant la nostra oferta mèdica a les seves necessitats."

  La signatura del conveni, per part dels senyors Guirado i Parache, ha tingut lloc a les dependències de l’Atlàntida, en presència del Dr. Albert Giménez, Director del Programa per a la Prevenció i Assistència de la Sida del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que ha felicitat l'Atlàntida i la Coordinadora Gai Lesbiana pel contingut social d'aquesta iniciativa.


Trabajando...
X