Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Els Gays s'organitzen per morrejar-se davant del Papa

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Els Gays s'organitzen per morrejar-se davant del Papa

    Els Gays s'organitzen per morrejar-se davant del Papa

    21/10/2010 - 11:25 h - noticias


    Els usuaris gays i lesbianes de Facebook estan preparant un gran acte de protesta contra la visita del Papa de Roma a la ciutat de Barcelona al mes de novembre. És per això que proposen el següent:

    “Venir acompanyat d'una o més persones del teu mateix sexe/gènere a la plaça de la Catedral de Barcelona el diumenge 7 de Novembre a les 9 en punt del matí (que és l'hora en què el Papa inicia el seu recorregut des de la Catedral fins a la Sagrada Família) i acomodar-te en el millor lloc que trobis per veure i ser vist i preparar-te per donar-li la morrejada de la seva vida a la(es) persona(es) amb la(es) que vagis”.

    Els organitzadors justifiquen aquest acte anti-Papa perquè l'Església és una “institució que des de fa molts anys ha estat antagònica, per no dir enemiga, de les lluites pels drets sexuals i afectius de molt@s que no practiquen sexe exclusivament reproductiu, o que no estimen de la manera que a aquesta institució li sembla la correcta hem pensat a fer alguna cosa per mostrar la nostra incomoditat. Volem fer una acció que expressi el nostre descontent però no des de la violència, sinó des de la passió, la sensualitat i l'amor”.

    El Queer Kissing Flashmob, com s'anomenarà aquest acte reivindicatiu dels drets dels gays i lesbianes de Barcelona, no serà tancat només al col·lectiu homosexual sinó que estarà obert a totes aquelles persones respectuoses amb les diferents formes d'estimar. De ben segur que aquest acte serà tot un contrapès a la trobada que farà el Papa a la Sagrada Família. Sms25.cat no s'ho perdrà per res del món!
Trabajando...
X