Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Inauguració del monument LGTB a Barcelona.

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Inauguració del monument LGTB a Barcelona.

  NOTA DE PREMSA
  Diumenge, l'alcalde de Barcelona inaugurarà el monument en memòria dels gais, lesbianes i les persones transsexuals que han patit persecució i repressió al llarg de la història.

  LA COORDINADORA GAI LESBIANA CONVOCA A LA COMUNITAT LGTB A ASSITIR A LA INAUGURACIÓ DEL MONUMENT

  EL PRESIDENT D'HONOR Y EL SECRETARI GENERAL DE LA CGL REALITZARAN UNA OFRENA FLORAL

  DURANT LA INAUGURACIÓ ACTUARÀ LA CORAL LGTB DE BARCELONA
  La federació d’associacions Coordinadora Gai Lesbiana de Catalunya convoca a la comunitat LGTB i a tots els ciutadans i ciutadanes compromesos amb la igualtat i els Drets Civils a acudir a la inauguració del monument en memòria dels gais, lesbianes i les persones transsexuals que han patit persecució i repressió al llarg de la història.

  El monument serà inaugurat per l'alcalde de Barcelona, Sr. Jordi Hereu.el proper diumenge 20 de març al Parc de la Ciutadella.

  Antonio Guirado, secretari general de la CGL , declara: "Aquest monument significa molt per a nosaltres: és un símbol de record, de desgreuge i homenatge als qui van patir la discriminació i persecució per motiu de la seva orientació o identitat sexual. Però també és una declaració pública i permanent de la nostra ciutat, de la nostra societat, que vol destacar com a referent a tota Europa i la resta del món pel seu compromís per la igualtat i la no discriminació."

  El secretari general de la CGL recalca la importància d'aquest monument tenint en compte que el Parc de la Ciutadella és visitat cada any per milers de persones, tant barcelonins com visitants i turistes, la qual cosa farà que aquest monument sigui tot un exemple com a missatge per la igualtat no només per a la nostra ciutat sinó també arreu del món. No hem d’oblidar que avui al món encara 75 països condemnen la homosexualitat, sis amb pena de mort, i es registren freqüents assassinats d’odi per homofòbia a moltes parts del món.

  Antonio Guirado vol manifestar, una vegada més, la seva més cordial felicitació a la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona per la feina realitzada per tal de que la nostra ciutat comptés amb aquest monument.

  El president d'honor de la CGL , l'històric activista pels Drets Civils, Jordi Petit, i el secretari general, Antonio Guirado, realitzaran una ofrena floral com homenatge a les víctimes de la repressió homòfoba com també faran d’altres representants del moviment associatiu de la ciutat. Així mateix el vicepresident del Consell Municipal de gais, lesbianes i homes i dones transsexuals, Joaquim Roqueta, adreçarà unes paraules als assistents.

  Durant l'acte la Coral LGTB de Barcelona, de l'associació esportiva Panteres Grogues, realitzarà una actuació musical.

  L’acte tindrà lloc diumenge 20 de març, a les dotze del migdia, als Jardins de Fontserè i Mestre del Parc de la Ciutadella (entrada per l’avinguda del Marquès de l’Argentera).

Trabajando...
X