Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

La obra de teatro Gang Band a sido boicoteada en dia de su estreno

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • La obra de teatro Gang Band a sido boicoteada en dia de su estreno

    viernes 1 de abril de 2011

    l'obra Gang Bang en la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya boicotejada al crit de ...viva cristo rey


    en una obra de teatre al crit de "Viva Cristo Rey, viva Franco, vivan los sacerdotes de cristo"

    La representació de l'obra Gang Bang en la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) ha estat notícia des d'abans d'estrenar-se i sembla que també ho serà durant la representació. El dimecres a la nit, dos individus van boicotejar la sessió llançant bombes fètides al crit de "Viva Cristo Rey, viva Franco, viva los sacerdotes de cristo". ". L'obra es va reprendre després d'una interrupció, però no prou llarga. Segons els assistents, al reprendre's la sessió la pudor a la sala encara era insuportable.

    Segons han pogut recollir la càmeres de BTV, dos homes han saltat en l'escenari en plena representació per a agredir al repartiment llençant-los un tamboret i insultant-los. Després de la irrupció, ambdós han sortit pel seu propi peu i acabat el mal glop, el públic assistent ha aplaudit en senyal d'ànim als artistes.

    Agosarada aposta del Teatre Nacional de Catalunya, Gang Bang (obert fins a l'hora de l'Àngelus) relata com creix l'activitat en un club homosexual durant la visita del papa Benet XVI a BCN. "La visita papal i tot el seu pelegrinatge també han fet que a La Luz, un local d'homes on es practica el sexe, aquesta nit no donin l'abast", es pot llegir en el resum de l'obra.
    Els fonamentalistes catòlics veuen l'obra com una ofensa a les seves creences, no només per la trama, sinó també per haver-se estrenat el 24 de març, en plena Quaresma. L'entitat E-Cristians catòlica va amenaçar l'obra amb una querella . El d'ahir és el primer incident greu que es registra.

    El propi TNC va haver de sortir en el seu defensa davant les crítiques del PP i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, va cridar al director del teatre, Sergi Belbel, per a informar-se del contingut de l'obra. El sindicat d'extrema dreta Mans Netes ha denunciat l'obra al considerar-la anticatólica


    -------------------------------------------------------------
    Fuente: http://rompearmarios.blogspot.com/20...llers-del.html
    Editado por última vez por Axelain; https://www.amicsgais.org/forums/member/2391-axelain en 2 de April, , 03:30:49. Razón: cambiar el titulo del post

  • #2
    Podeis el video de los hechos aki: http://www.3cat24.cat/noticia/113110...r-de-Crist-Rei

    Comentario


    • #3
      Jordi Petit comenta Gang Bang, una crida contra la solitut

      Gang Bang, una crida contra la solitut, una demolidora crítica del present i l'individualisme

      Amics i Amigues:
      Ahir a la nit vaig assistir a la representació de l'obra de teatre "Gang Bang" al Teatre Nacional de Catalunya (sala Tallers). Vaig quedar impactat i alhora encantat.
      El director, Josep Maria Miró i Coromina, ha fet una clarivident lectura transgressora de la nostra societat, tot situant l'acció en un local de sexe homosexual. Al cap i a la fi això és el de menys, doncs els problemes denunciats es podríen escenificar desde qualsevol àmbit d'una gran ciutat. Però el director ha volgut fer una impactant posada en escena que, alhora, reflexiona també entorn temes que interessen la comunitat gai i el xantatge emocional que pateixen algunes o moltes dones, així com relació amb els nostres avis. Teniu fins el 27 d'abril per anar-hi !.
      Tot un poema dedicat a la dignitat de qui lluita per una felicitat teòrica, sovint a tocar dels dits, però sovint simple fum.

      Jordi Petit
      Editado por última vez por José Benito; https://www.amicsgais.org/forums/member/3-josé-benito en 3 de April, , 13:48:02.

      Comentario

      Trabajando...
      X