Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Documental del GAG guardonat en Valladolid: Vides Transsexuals

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Documental del GAG guardonat en Valladolid: Vides Transsexuals

    EL DOCUMENTAL DEL GAG ‘VIDES TRANSSEXUALS’ GUARDONAT EN LA MOSTRAINTERNACIONAL DE CINEMA LGTB CINHOMO DE VALLADOLID.
    Barcelona, 27 de març de 2012

    El documental produït pel GAG, Associació Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals, Vides Transsexuals, i dirigit per la Maria Popova acaba de ser guardonat a la 12ª Mostra Internacional de cine LGTB a Valladolid celebrada del 20 al 25 de març.

    En el VI Cicle de Drets Humans de les minories sexuals, en el qual s'han projectat nou documentals, el guardó a la millor cinta li ha estat concedida a "Vides Transsexuals", així com el premi del públic.

    Cal recordar que al Festival Internacional de Cinema LGTB de Madrid, "Les gai cinema mad", en la seva última edició al 2011, va rebre tres premis més: Millor documental, Millor obra espanyola i Millor Direcció.

    Aquest projecte va néixer amb la idea de donar a conèixer la actual situació de la transsexualitat en relació a les greus discriminacions que pateixen les persones transsexuals i promoure una major acceptació d'aquest col·lectiu i la seva realitat vital per part de la societat. El documental es va projectar en diversos certàmens amb una càlida acollida per part del públic.

    Per a més informació visiteu: www. Amicsgais.org
    O truqueu al telèfon: 620.550.768


    NOTA DE PRENSA.
    EL DOCUMENTAL DEL GAG ‘VIDAS TRANSEXUALES’ GALARDONADO EN LA MUESTRA INTERNACIONAL DE CINE LGTB CINHOMO DE VALLADOLID

    El documental producido por el GAG, Asssociació Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals, Vidas Transexuales, y dirigido por María Popova acaba de ser galardonado en la 12ª Muestra Internacional de cine LGTB en Valladolid celebrada del 20 al 25 de marzo.

    En el VI Ciclo de Derechos Humanos de las minorías sexuales, en el que se han proyectado nueve documentales, el galardón a la mejor cinta le sido otorgado a "Vidas Transexuales", así como el premio del público.

    Recordamos que en la última edición del Festival Internacional de Cine LGTB de Madrid, “Les gai cine mad” en 2011 recibió tres premios: Mejor documental, Mejor obra española y Mejor Dirección.

    Este proyecto nació con la idea de dar a conocer la actual situación de la transexualidad en relación a las graves discriminaciones que sufren las personas transexuales y promover una mayor aceptación de este colectivo y su realidad vital por parte de la sociedad. Este documental se ha proyectedo en diversos certámenes con una cálida acogida del público.

    Para más información visiten: www. Amicsgais.org
    O llamen al teléfono: 620.550.768
Trabajando...
X