Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

El Govern espanyol prohibeix els matrimonis homosexuals als consulats

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • El Govern espanyol prohibeix els matrimonis homosexuals als consulats

  El govern del Partit Popular ha enviat una ordre als consulats d’Espanya perquè els mateixos sàpiguen com deuen actuar en el cas que una parella homosexual que resideixi en l’estranger vulgui unir-se en matrimoni en els mateixos.

  Des del Partit Popular han indicat en l’ordre que han enviat als consulats espanyols que els mateixos no podran portar a terme matrimonis entre persones del mateix sexe en cas que estiguin situats en països que no reconeguin aquestes unions, pel que la mesura afecta a la majoria dels consulats espanyols.

  L’ordre enviada pel govern espanyol als consulats estableix que “els cònsols espanyols han d’abstenir-se, per falta de competència, d’autoritzar matrimonis entre persones del mateix sexe en cas que a això s’oposin les lleis de l’Estat receptor”.

  El Ministeri d’Afers exteriors, responsable de l’emissió de l’ordre, ha defensat la decisió que ha pres de no celebrar matrimonis homosexuals en gran part dels consulats espanyols citant el Conveni de Viena sobre Relacions Consulars, una normativa de fa més de 50 anys.

  Esquerra Republicana ha presentat una pregunta parlamentària demanant explicacions al ministre. Tanmateix el FAGC, a través de l’Observatori contra l’Homofòbia, ha demanat explicacions al Ministeri d’Afers Exteriors.

  Font: FAGC
Trabajando...
X