Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Conferencia de Prensa AMHO Associació de Musulmans HOmosexuals LGTB

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Conferencia de Prensa AMHO Associació de Musulmans HOmosexuals LGTB

  Acto Presentación - Conferencia de Prensa
  A.M.HO.
  Asociacció de Musulmans HOmosexuals LGTB
  A qui correspongui:


  Em dirigeixo a vostè per convidar-lo a l'Acte Presentació - Conferència de Premsa de AMHO. Associació de Musulmans HOmosexuals LGTB (Registrada a la Generalitat de Catalunya i amb Personalitat Jurídica en tràmits) que es constitueix com l'única associació de similars característiques en el context català, espanyol i hispano-parlant.
  AMHO neix del buit que hi ha d'informació pel que fa al col · lectiu LGTB Muslim en espanyol. Els nostres fins són normalitzar la situació de les persones LGTB dins de les comunitats Musulmanes, obrir la societat a la realitat de les musulmanes i musulmans LGTB, promoure el respecte de la homosexualitat, bisexualitat i transsexualitat en tots els àmbits de la comunitat musulmana, afavorir tasques de prevenció i promoció de la salut tenint en compte especialment el VIH i Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) i crear un espai privat i confidencial de contenció i ajuda emocional per les persones musulmanes LGTB.

  L'acte es durà a terme el divendres 26 d'octubre de 2012 a les 11 del matí a la Funcació Enllaç, situat al C / Rosselló, 328. 08025 Barcelona. Han estat convidades diferents autoritats de l'àmbit LGTB, Immigració i Religió tant de la Generalitat de Catalunya com l'Ajuntament de Barcelona i totes les associacions que treballen des de fa temps en l'àmbit LGTB.
  Esperem comptar amb la seva assistència, rebi una cordial salutació


  ZamZam
  Secretari General
Trabajando...
X