Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Imputats vuit mossos per la detenció de Benítez al Raval

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Imputats vuit mossos per la detenció de Benítez al Raval

    La titular del jutjat d'instrucció número 20 de Barcelona, Eva Moltó, ha imputat vuit mossos d'esquadra per la mort de l'empresari Juan Andrés Benítez després de ser detingut i reduït pels agents al barri del Raval de Barcelona el dia 6 d'octubre.

    La jutge els acusa d'"un delicte contra la vida, un altre contra la integritat moral i un altre contra la integritat física, obstrucció a la justícia i coaccions", després d'un informe policial en què s'afirmava que els mossos implicats havien pegat a Benítez al cap quan ja estava reduït. El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, va instar públicament dijous passat la Policia Nacional a demostrar les seves acusacions.

    La jutge ha arxivat la denúncia contra el marroquí Yazid A., amb qui Benítez suposadament es va barallar i que va motivar la seva detenció.

    En l'acte, la jutge argumenta que els agents no només van fer una maniobra de reducció, sinó que les imatges gravades pels veïns i els testimonis presencials coincideixen a confirmar que els agents van pegar puntades de peu i cops de puny a Benítez quan era a terra immobilitzat. Fins i tot, en els vídeos es veu com un policia autonòmic desplega una brida per subjectar-lo. Els testimonis han explicat que el van lligar de peus i mans. La magistrada, a més, considera la Generalitat responsable civil subsidiària, com és habitual en aquests casos.

    Font: Imputats vuit mossos per la detenció de Benítez al Raval
Trabajando...
X