Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Barcelona, candidata als EuroGames 2008

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Barcelona, candidata als EuroGames 2008

  (Castellano abajo)

  Barcelona, candidata als EuroGames 2008
  Tal i com es va acordar a l’Assemblea General de Socis del C.E. Panteres Grogues del passat dia 24 d’abril, durant aquest temps hem estat treballant amb les administracions, associacions i empreses GLBT per tal de preparar la candidatura de Barcelona als Eurogames del 2008.

  El dia 1 de novembre de 2005 era la data límit per presentar-ne la candidatura. Tal com ja havia anunciat el Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona a la cerimònia d'inauguració del Panteresports'05, el proppassat mes de setembre, Barcelona es presentaria com a candidata.

  El Club Esportiu Panteres Grogues va presentar la candidatura de Barcelona a l'EGLSF (Gay and Lesbian Sports Federation) el mateix dia 1 de novembre: un document de 16 pàgines on es detalla la intenció de Barcelona a organitzar els EuroGames’08 amb una trentena d'esports i uns 5000 participants durant la darrera setmana de juliol de 2008. El document va acompanyat del ple suport de l'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona, tant a nivell d'organització com econòmic. També hi donen suport la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

  Durant aquest mes de novembre la Junta de l’EGLSF s’estudiarà la proposta presentada i ens donarà la seva opinió i consell per millorar la candidatura. A finals de 2005 presentarem la candidatura definitiva, un llibret de 16 pàgines que es distribuirà als prop de 150 delegats dels clubs europeus de gais i lesbianes membres de l’EGLSF.

  El moment clau de tot aquest procés arribarà el dia 4 de març de 2006. L’Assemblea General Anual de l’EGLSF es reunirà a Budapest i atorgarà els jocs del 2008. En aquesta assemblea Panteres Grogues tindrà l’oportunitat de defensar la candidatura de Barcelona davant de tots els representants i demana’ls-hi el vot. Una bona representació de Panteres Grogues estarà allà per defensar el projecte i mostrar-ne la solidesa.
  Barcelona, candidata a los EuroGames 2008

  En la Asamblea General de Socios del C.E. Panteres Grogues del pasado día 24 de Abril, se acordó que el club presentara la candidtura de Barcelona a los Euorgames del 2008.

  El día 1 de Noviembre de 2005 era la fecha límite para presentar la candidatura. Tal como había anunciado el Concejal de Deportes del Ayuntamiento de Barcelona en la cerimonia de inauguración del Panteresports'05, el pasado mes de Septiembre, Barcelona se presentaría como candidata.

  El Club Esportiu Panteres Grogues presentó la candidatura de Barcelona a la EGLSF (Gay and Lesbian Sports Federation) el mismo dia 1 de Noviembre: un documento de 16 páginas donde se detalla la intención de Barcelona de organizar los EuroGames’08 con treinta deportes y unos 5000 participantes durante la última semana de Julio de 2008. El documento va acompañado del pleno apoyo del Institut Barcelona Esports del Ayuntamiento de Barcelona, tanto a nivel de organización como económico. También han ofrecido el apoyo la Generalitat de Catalunya y la Diputació de Barcelona.

  Durante este mes de Noviembre la Junta de la EGLSF se estudiará la propuesta presentada y nos dará su opinión y consejo para mejorar la candidatura. A finales de 2005 presentaremos la candidatura definitiva, que se distribuirá a los alrededor de más de 150 delegados de los clubs europeos de gays y lesbianas miembros de la EGLSF.

  El momento clave de todo este proceso llegará el dia 4 de Marzo de 2006. La Asamblea General Anual de la EGLSF se reunirà en Budapest y otorgarà los juegos del 2008. En esta asamblea Panteres Grogues tendrá la oportunidad de defender la candidatura de Barcelona ante todos los representantes y ganarse el voto. Una buena representación de Panteres Grogues estará ahí para defender el proyecto y mostrar la solidez de la candidatura.

Trabajando...
X