Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Nota de premsa. GAG

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Nota de premsa. GAG

  (Castellano abajo)

  Barcelona, 11 de gener del 2006

  PER PRIMERA VEGADA EN L'ESTAT ESPANYOL UNA INSTITUCIÓ COM EL MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA, MNAC COL·LABORA AMB UNA ASSOCIACIÓ I UNA EMPRESA DE L'ÀMBIT LGBT (Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals).


  Societat

  Amics i amigues de Redacció,

  El Grup d’Amics Gais (GAG) integrat en la federació Coordinadora Gai-lesbiana de Catalunya, el Museu Nacional d'Art de Catalunya, MNAC i Rainbow Viatges, tenen el plaer d'informar d'una singular iniciativa, dintre dels nombrosos i variats actes que se celebren entorn de l'exposició sobre Caravaggio a Barcelona.

  En ocasió de l'exposició: Caravaggio y la pintura realista europea, que es presenta en el MNAC i dintre d'aquest marc es va a celebrar un acte obert, que durà per títol: Caravaggio una visión de la masculinidad a càrrec de l'escriptor Luís Antonio de Villena. Així mateix també es duran a terme visites guiades on s’explicarà la vida i obra de l'autor des de la perspectiva de la seva homosexualitat.
  Volem remarcar la importància d'aquest esdeveniment, ja que és la primera vegada en l'estat espanyol que una institució com el Museu Nacional d'Art de Catalunya, MNAC, col·labora amb una associació i una empresa de l'àmbit LGBT. Aquesta iniciativa representa un precedent exemplar per a contribuir a normalitzar l'homosexualitat en àmbits culturals, així com crear referents positius tant per a estudiants com per a estudiosos del tema sense ignorar una part de la història fins ara sempre oblidada i que té el seu reflex en les obres realitzades pels artistes.
  Divendres que ve 13 de gener, a les 19.00 l'escriptor Luís Antonio de Villena donarà la conferència, oberta a tot el món: “Caravaggio una visión de la Masculinidad”. A partir de les 20 hores, el Grup d'Amics Gais (GAG) i la Coordinadora Gai-Lesbiana organitza visites comentades a l'exposició, obertes a tota persona interessada. Per a aquestes visites, és necessari reservar plaça en els telèfons: 93.452.05.04 o 650.21.74.77 .

  Així mateix, el Museu Nacional d'Art de Catalunya també ha programat visites comentades a l'exposició a les 19.20 i 19.40 hores.

  COMISSIÓ DE MITJANS DE COMUNICACIÓ DE LA FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS COORDINADORA GAI-LESBIANA DE CATALUNYA


  Barcelona, 11 de enero del 2005

  POR PRIMERA VEZ EN EL ESTADO ESPAÑOL UNA INSTITUCIÓN COMO EL MUSEO NACIONAL DE ARTE DE CATALUÑA, MNAC COLABORA CON UNA ASOCIACIÓN Y UNA EMPRESA DEL ÁMBITO LGBT (Lesbianas, Gays, Bisexuales y Transexuales).


  Sociedad

  Amigos y amigas de Redacción,

  El Grup d’Amics Gais (GAG), integrado en la federación Coordinadora Gai-lesbiana de Catalunya, el Museo Nacional de Arte de Catalunya, MNAC, y Rainbow Viajes, presentan una singular iniciativa, dentro de los numerosos y variados actos que se celebran en torno a la exposición que sobre Caravaggio se puede ver en Barcelona hasta el 15 de enero.

  En ocasión de la exposición Caravaggio y la pintura realista europea, que se presenta en el MNAC, y dentro de este marco, se va a celebrar, el día 13 de enero, un acto abierto, que llevará por título Caravaggio una visión de la masculinidad, a cargo del escritor Luís Antonio de Villena. Así mismo, el mismo día de la conferencia, se realizarán unas visitas guiadas en las que se explicará la vida y obra del autor desde la perspectiva de su homosexualidad.
  Queremos remarcar la importancia de este evento, ya que es la primera vez en el estado español que una institución como el Museo Nacional de Arte de Catalunya, MNAC, colabora con una asociación y una empresa del ámbito LGBT. Esta iniciativa representa un precedente ejemplar para contribuir a normalizar la homosexualidad en ámbitos culturales, así como crear referentes positivos tanto para estudiantes como para estudiosos del tema, sin ignorar una parte de la historia hasta ahora siempre olvidada y que tiene su reflejo en la obras realizadas por los artistas.
  El próximo viernes 13 de enero, a las 19:00 el escritor Luís Antonio de Villena dará la conferencia, abierta a todo el público, “Caravaggio una visión de la Masculinidad”. A partir de las 20 horas, el Grup d'Amics Gais (GAG) y la Coordinadora gai-lesbiana organiza visitas comentadas a la exposición, abiertas a toda persona interesada. Para estas visitas es necesario reservar plaza en los teléfonos: 93.452.05.04 ó 650.21.74.77 .

  Asimismo, el Museu Nacional d'Art de Catalunya también ha programado visitas comentadas a la exposición a las 19.20 y 19.40 horas.

  COMISIÓN DE MEDIOS DE COMUNICACIÓN DE LA FEDERACIÓN DE ASOCIACIONES COORDINADORA GAI-LESBIANA DE CATALUNYATrabajando...
X