Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Acusen Will Smith de pagar una milionària xifra per silenciar el seu amant gai

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Acusen Will Smith de pagar una milionària xifra per silenciar el seu amant gai

    Segons apunten diferents fonts l'actor hauria pagat dos milions de dòlars per evitar que sortissin a la llum unes imatges comprometedores

    Will Smith està en el punt de mira de diversos mitjans de comunicació després de donar-se a conèixer un presumpte capítol que podria posar en perill la seva vida sentimental amb Jada Pinkett després de 20 anys de relació. Segons diverses fonts, l'actor hauria pagat una escandalosa xifra per evitar que sortissin a la llum unes imatges seves amb un altre home, a priori, bastant comprometedores.


    L'amant en qüestió és Duane Martin, el millor amic de Will Smith i, segons Rada Online, l'intèrpret hauria pagat dos milions de dòlars al seu col·lega perquè silenciés la seva relació i no expliqués res del succeït. La mateixa publicació- que va obtenir l'expedient del cas- assegura que tant Martin com la seva esposa es van presentar en fallida el gener passat per prop de 15 milions. A l'informe del cas registrat en una cort dels EUA, l'administrador del procediment afirma que Smithi la seva esposa, Jada Pinkett-Smith, van pagar molts diners per ajudar els Martin a protegir els seus actius.

    zzzzzzzzzzzzzzz will-smith-gay-claims-duane-martin-bankruptcy-scandal-pp.jpg


    El mitjà publica que el supervisor creu que la informació sobre l'acord secret s'amaga a l'ordinador portàtil personal de Martin, juntament amb fotos i vídeos que l'actor està evitant que surtin a la llum. Tot va començar el 16 de maig, quan el supervisor va demanar al tribunal que ordeni a Martin lliurar el seu portàtil, ja que creia que allà es podien trobar evidències que el matrimoni “no hauria estat honest” quant a les seves finances personals. La parella es va negar a lliurar l'equip, llevat que es firmés un acord de confidencialitat sobre el seu contingut.


    Els Martin, sempre segons l'esmentada font, haurien realitzat una sèrie de maniobres legals per evitar posar en un compromís Will Smith. La notícia ha sortit ara a la llum pública, amb tot tipus de reaccions per part dels fans de l'actor, que no s'ha pronunciat ara per ara sobre la polèmica qüestió.

    Font: Lavanguardia.com
Trabajando...
X