Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

L’entitat LGTBI Violeta es dóna a conèixer a Vilafranca

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • L’entitat LGTBI Violeta es dóna a conèixer a Vilafranca

    L’entitat per la defensa dels drets socials i civils del col·lectiu LGTBI Violeta s’ha concentrat a Vilafranca per donar-se a conèixer.

    Alguns membres del col·lectiu es van concentrar ahir al migdia al monument a Milà i Fontanals de la Rambla de Sant Francesc per donar-se a conèixer entre els vilafranquins, aprofitant el moviment que hi ha durant un dia de festa major.

    Violeta é s una entitat que ha nascut per defensar els drets socials i civils del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals als municipis. S’està estenen pel Baix Llobregat i el Garraf i ara arriba a l’Alt Penedès amb la voluntat d’obrir seu a Vilafranca.

    Des de l’entitat han dit que l’ajuntament no els ha permès muntar una parada informativa durant la festa major. El president espera poder-se trobar aviat amb representants de l’ajuntament que els facilitin l’arrelament de Violeta a Vilafranca.

    Des de l’Ajuntament, el regidor Aureli Ruiz ha explicat que en aquest cas hi ha dos temes diferents: els permisos d’ocupació de l’espai públic i el registre de l’entitat. Ruiz defensa que l’ajuntament va proposar alternatives a l’ocupació d’un espai cèntric en plena festa major i, d’altra banda, explica que cal que l’entitat tingui seu a Vilafranca i un llistat de càrrecs de referència que encara no ha rebut el consistori.

    Violeta va néixer l’any passat a Sant Feliu de Llobregat i té la intenció d’anar-se estenent pel territori per oferir els seus serveis a les persones que ho necessitin.

    Aureli Ruiz, LGTBI, Luis Serrano, Violeta

    Font: http://www.rtvvilafranca.cat/2016/09/lentitat-lgtbi-violeta-dona-coneixer-vilafranca/
Trabajando...
X