Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Mataró mostra el seu rebuig a l'homofòbia

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Mataró mostra el seu rebuig a l'homofòbia

    Ajuntament Mataro.jpg

    Entitats i veïns es manifesten davant l'Ajuntament per condemnar les expressions del mataroní detingut per amenaçar amb una matança al col·lectiu LGTBI

    Vern Bueno Casas
    Prop d'un centenar de persones es van manifestar ahir dijous a les portes de l'Ajuntament per mostrar el rebuig de la ciutat a l'homofòbia. Les entitats Teixit de Dones i el col·lectiu estudiantil Sinvergüenza van convocar aquesta concentració, que va servir per condemnar les expressions del veí de Mataró detingut per amenaçar amb cometre una matança al col·lectiu LGTBI.

    Adrian Reyes, portaveu de Sinvergüenza, va llegir un manifest que després també va portar al Ple municipal de desembre. "Quan parlem del col·lectiu LGTBI no parlem d'orientacions sexuals, sinó dels nostres fills, veïns, companys de feina o de nosaltres mateixos", va recordar. Reyes va assegurar que el marc legislatiu cada cop és més avançat en la defensa d'aquest col·lectiu, però que encara queda molt camí per recórrer. "La lluita és a casa, al es aules, a les places", va afirmar. Gais, lesbianes, transexuals i bisexuals, va afirmar, "entenem millor que ningú el significat de la intolerància i la discriminació, però també de la llibertat i el respecte".

    Declaració institucional

    L'Ajuntament, d'altra banda, va aprovar una declaració institucional que dóna suport al col·lectiu LGTBI i que també planteja la possiblitat que l'Ajuntament, com la Generalitat, es personi com a acusació popular en la causa judicial del mataroní homòfob.

    Font: http://www.capgros.com/mataro/societat-1/mataro-mostra-el-seu-rebuig-a-l-homofobia_705671_102.html#.V9J7-pDFeQ0.facebook


Trabajando...
X