Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Thalía demostra el seu amor per Mèxic i la comunitat LGBTIQ

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Thalía demostra el seu amor per Mèxic i la comunitat LGBTIQ

    Després d'uns dies en què es va qüestionar la seva acceptació pels integrants de la comunitat LGBTIQ i ser nomenada # LadyBájate per demanar-li a un fan que baixi de l'escenari durant un concert, la cantant mexicana Thalía va usar el seu compte d'Instagram per compartir diverses imatges de la seva última presentació a Miami on va sorprendre als seus seguidors amb la seva actitud.

    zzzzzzzzzzzzzz thalia.jpg

    I és que la també actriu no va dubtar a envoltar el seu coll amb diverses banderes que li van aconseguir els seus seguidors, entre les que destacaven la de Mèxic i la multicolor tradicional a les desfilades del Dia de l'Orgull Gai.

    "Amor és amor", "gràcies per viatjar des de tan lluny a tots els meus amors! No tinc paraules, només amor "," Què benedicció tan gran abraçar les seves banderes, és un orgull, gràcies ", van ser algunes de les frases que va esmentar juntament amb les fotos a Instagram.

    Això no ha estat l'únic que va marcar els recents concerts de Thalía als Estats Units, ja que fa un parell de dies no va dubtar a parar la interpretació de la seva cançó 'Pel que resti de vida' per ajudar a una parella gai a formalitzar la seva unió , tornant-se promesos.

    Aquest romàntic succés es va donar a New York quan Kirk, dissenyador de la seva col·lecció de roba, i el seu nòvio Victor van pujar a l'escenari.

    "Sé que estimes a Thalía. El meu cor, el meu amor, I love you. Et vols casar amb mi? ", Va dir Kirk agenollat. El nuvi, en xoc va dir "Sí!" Mentre seguia gravant tot amb el seu telèfon mòbil.

    Font: http://laprensa.peru.com/
    Editado por última vez por Marcos Simon; https://www.amicsgais.org/forums/member/4472-marcos-simon en 2 de October, , 17:12:38.
Trabajando...
X