Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

L'encantador anunci d'Icelandair protagonitzat per una parella gai

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • L'encantador anunci d'Icelandair protagonitzat per una parella gai

  La companyia aèria Icelandair ha publicat un anunci protagonitzat per una parella gai en què també apareixen alguns dels atractius turístics més emblemàtics d'Islàndia com la cascada Gullfoss o les aurores boreals.

  Els homes que protagonitzen l'anunci són una parella gai de mitjana edat i no està dirigit únicament al públic gai tal com explica Jón Skafti Kristjánsson, brand manager d'Icelandair:

  "Aquest anunci mostra un viatge cultural per Islàndia i està dirigit a gent que gaudeix del que li ofereix la vida amb aquells als que estimen. Així que era obvi que calia utilitzar a una parella de mitjana edat per a l'anunci, de la mateixa manera que aquesta elecció ens havia funcionat en el passat. Però aquesta vegada vam pensar: Per què no incloure diversitat i fer que el protagonitzés una parella gai de mitjana edat?"

  I segons Icelandair, aquest és un anunci per a tothom, no només per a gais:

  "Pensem que és natural i normal que un anunci mostri la diversitat. És evident que les persones LGBT gaudeixen dels viatges igual que les altres. De fet, és probable que viatgin una mica més que altres grups". Mira l'anunci:  font: AmbienteG.com
Trabajando...
X