Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Records de 40 anys de lluita LGTBI

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Records de 40 anys de lluita LGTBI

  Nadia.jpg

  dimarts, juliol 18, 2017 - 19:52

  Commemoració a Sant Andreu de les quatre dècades de lluita pels drets LGTBI

  S’ha recorregut molt camí però encara queda molta feina per fer. Aquesta seria la principal conclusió dels parlaments de l’acte en record de la primera manifestació LGTBI a Barcelona, de la qual es compleixen 40 anys enguany. La bandera LGTBI i la que identifica la lluita de les persones transexuals va onejar durant tota la tarda a la seu del Districte mentre a la Plaça del Comerç es repassava el que ha representat aquests 40 anys.

  Carmen Andrés, regidora del Districte, ha obert els parlaments donant la benvinguda i l’agraïment a les persones presents, especialment a aquelles que van estar a la mítica manifestació de les Rambles del 26 de juny de 1977. Allà hi eren la Maria Giralt i el Joan Andreu Bajet, que han recordat els reptes que té per davant el col·lectiu després d’haver arrencat una teòrica igualtat segons la llei. La situació dels transexuals i dels migrats i refugitars homosexuals l’han portat a l’escenari la Nàdia Aroca, del Grup d’Amics Gais, i el Rodrigo Araneda, de CATI, respectivament.

  Tot l’acte ha comptat amb la presentació de l’escriptor Martí Sales, que també ha fet un repàs històric de la lluita LGTBI i la música de Ginestà un grup andreuenc que ha sigut també el responsable de tancar la trobada.

  Font: http://ajuntament.barcelona.cat/santandreu/ca/noticia/records-de-40-anys-de-lluita-lgtbi
Trabajando...
X