Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Capacitació contra l'homofòbia a empleats del metro de Madrid

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Capacitació contra l'homofòbia a empleats del metro de Madrid

  La ciutat de Madrid sensibilitzarà als empleats del metro sobre l'homofòbia, això a causa d'un acord que es va signar amb una Associació Civil que lluita contra aquesta temàtica.
  ff7-image-735x400.jpg
  Fins al passat mes d'abril es va realitzar un estudi amb el qual es va determinar que des del gener fins a aquest moment s'havien registrat almenys 52 atacs homofòbics a Madrid, segons Arcópoli (una associació que defensa els drets de la comunitat LGBT), però no tots aquests casos van ser portats a comissaries.

  Chueca, Callao, Cibeles, Colón i Alonso Martínez són les zones amb més percentatge d'homofòbia, sent més recurrents dels casos durant els caps de setmana.

  D'abril fins aquest moment, la xifra continua pujant, la qual cosa ha alertat a altres organitzacions per evitar aquest tipus d'atacs i situacions que generen de vegades fins violència i agressions grans.

  En aquest sentit, per a impulsar el respecte per la diversitat cap als integrants de la comunitat LGBT, Metro de Madrid estarà realitzant una sèrie de capacitacions amb la finalitat de sensibilitzar als seus empleats sobre l'homofòbia, que es defineix com l'odi o repulsió cap als homes o dones que tenen parelles del mateix sexe.

  La idea de realitzar aquestes capacitacions està radicada a un acord del metro de Madrid amb l'Observatori Madrileny contra la LGBTfobia, amb el qual es va establir la realització d ' "accions de sensibilització" i "formació adreçades a treballadors de la companyia i altres iniciatives orientades a aconseguir la igualtat real i la no discriminació ni agressió al col·lectiu LGBT ".

  "Aquest és el camí a seguir per aconseguir unes xarxes de transport segures per al col·lectiu LGBT i lluitar contra els prejudicis i els vestigis que encara persisteixen en la societat i institucions", va comentar Yago Tou, coordinador de l'observatori, qui ha puntualitzat que de 239 atacs homofòbics que es van desenvolupar l'any passat a Madrid, 28 van ser en el transport públic i 17 d'ells específicament al Metro.

  Ja fa dos anys, el Metro va realitzar una campanya per promoure la "igualtat real de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals", després van oferir servei 24 hores a la Festa de l'Orgull Gai 2016, així com també van col·locar la bandera amb el arc de Sant Martí de la comunitat a l'estació Chueca al llarg de 750 metres quadrats.

  Font:
  Segundoenfoque.com
Trabajando...
X