Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Primers ministres del Canadà i Irlanda desfilaran en l'Orgull Gai de Mont-real

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Primers ministres del Canadà i Irlanda desfilaran en l'Orgull Gai de Mont-real

    Toronto (Canadà), 15 ago (EFE) .- El primer ministre canadenc, Justin Trudeau, ha anunciat avui que el seu homòleg irlandès, Leo Varadkar, visitarà Canadà del 19 al 22 d'agost i que participaran junts en el Dia de l'Orgull Gai, que se celebra el 20 d'agost a Mont-real.
    ssssssssssssssssssssssss.jpg
    L'Oficina del Primer Ministre de Canadà va destacar que serà la primera vegada en la història del país que un cap de Govern estranger participa en un Dia de l'Orgull Gai juntament amb el primer ministre canadenc.

    Varadkar, que va assumir el càrrec el passat 2 de juny, és el primer cap de Govern irlandès que ha declarat públicament que és gai.

    Canadà va dir en un comunicat que durant la visita del governant irlandès, Varadkar i Trudeau "continuaran converses que es van iniciar el juliol passat, quan els líders es van reunir per primera vegada a Dublín".

    "Les seves converses es concentraran en temes relacionats amb la diversitat i inclusió i com persones i empreses de tots dos països es poden beneficiar de les noves oportunitats disponibles a través de l'acord econòmic entre el Canadà i la Unió Europea (UE), conegut com CETA" (sigles en anglès d'Acord Global sobre Economia i Comerç), va afegir l'Oficina del Primer Ministre canadenc.

    Per la seva banda, Trudeau va afirmar que Irlanda i Canadà mantenen estretes relacions d'amistat i que espera reunir-se una altra vegada amb Varadkar a Mont-real.

    "Els nostres dos països gaudeixen forts llaços familiars, valors comuns i una història compartida. Ara estem col·laborant de nou per assegurar que CETA crea bons llocs de treball, amb bons salaris, per a la classe mitjana en ambdós costats de l'Atlàntic", ha afegit Trudeau.

    Font: EFE i
    LaVanguardia.com
Trabajando...
X