Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Els crims d'odi contra la comunitat LGBT es dupliquen al Regne Unit en quatre anys

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Els crims d'odi contra la comunitat LGBT es dupliquen al Regne Unit en quatre anys

    LONDRES, 7 Sep. (Thomson Reuters Foundation / EP) - Els crims d'odi contra lesbianes, gais, bisexuals i transgènere (LGBT) s'han duplicat en Regne Unit en els últims quatre anys, segons ha denunciat el grup pels drets dels gais Stonewall, d'acord amb una enquesta de YouGov publicada recentment.
    fotonoticia_20170907180659_640.jpg
    L'enquesta, amb una mostra de 5.000 persones LGBT, revela que un 16 per cent dels participants han patit crims d'odi com ara insults, amenaces o accions violentes durant 2016, fet que suposa una pujada de 7 punts respecte a 2013.

    Una de cada deu persones LGBT enquestades han estat víctimes de discriminació en intentar llogar o comprar una casa o quan assistien a un esdeveniment esportiu. Els nivells d'odi més alts es registren quan visiten cafeteries, discoteques o temples d'oració.


    Stonewall ha advertit que aquests nivells d'odi són "preocupants", permeten que moltes persones se sentin insegures en la seva vida quotidiana i provoquen que gairebé un terç del col·lectiu eviti transitar per certs carrers.

    El director de campanyes de l'ONG, Paul Twocock, ha assegurat que tot i que Regne Unit sigui un dels països del món en què el col·lectiu LGBT compta amb més igualtat constitucional, l'abús i la discriminació contra aquestes persones segueixen sent endèmiques.

    Font:
    europapress.es
Trabajando...
X