agressio2_1_630x630.jpg

Foto: El Nacional
Foto: TV3
Barcelona. Diumenge, 11 de març de 2018

Una parella de Sitges ha estat agredida per portar el llaç groc i una samarreta independentista. Els fets van passar aquest dissabte al vespre al barri del Fort Pienc de Barcelona. En Jonathan Martínez i en Joan Vidal tornaven d'una calçotada popular quan es van trobar un grup d'entre 8 i 10 persones que els va començar a insultar.

Segons han explicat a TV3, els van increpar amb insults homòfobs -anaven agafats de la mà- i contra la independència de Catalunya. "Ens van començar a dir "maricones de mierda" i després "Puigdemont a prisión, deberíais estar en Estremera con ellos", han relatat. Tots dos duien llaços grocs i una samarreta amb consignes independentistes. A un d'ells li van donar cops al cap i a l'esquena i a l'altre, el van tirar a terra i el van colpejar a la boca amb una ampolla. Arran de l'agressió té el canell dilocat i l'húmer luxat.

Els dos nois han presentat una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, tot i que no recorden l'aparença dels atacants. Han difós la seva agressió a Twitter on han tingut un ampli ressò, més de 8 mil retuits.

Font: https://www.elnacional.cat/ca/politi...46996_102.html