Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

28 de juny amb H2O "Reus"

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • 28 de juny amb H2O "Reus"

  Aquest any, des de l'associació H2O ens convida a participar a la manifestació que realitzen a Reus.
  El lema del seu 28 de juny, està dedicat a l'alliberament lesbià.
  Creuen que cal posar les reinvidicacions de les lebianes al primer pla per aconseguir visibilitat de les discriminacions existents.
  Les seves activitats d'aquest 28 de juny, tractaran d'aquestes realitatats i de les reinvidicacions que com a lesbianes volen que arrivin a l'opinió pública.
  Creuen que Catalunya és més amplua que l'àrea metropolitana de Barcelona i que les persones GLBT de poblaciones petites i mitjanes, poden expressar amb més dificultats la seva manera de ser, doncs hi ha una pressió i control social molt més forta que a la gran ciutat.
  Per això cal fer una acció on la visibilitat i la reinvidicació siguin els elements que facin a molts qüestionar-se la seva sortida de l'armari i a d'altres que si segueixen amb la seva homofòbia, tindren la resposta que calgui per part de les persones GLBT organitzades així com dels seus amics i amigues.
  Ens diuen que aquest any és especial per tots i totes nosaltres.
  Les posicions més reaccionàries i ultraconservadores afloreixen quan es parla de la posibilitat d'asolir els drets que històricament reclamem com a nostres.
  Diuen que per a ells seren un honor allotjar al moviment GLBT de Catalunya i fer de la sortida de Barcelona, una activitat més als 28 de juny següents.
  Ens demanen que si us plau, fem de la seva activitat, la nosta.
  Volen que participem d'una manera activa.
  Ens faciliten l'assistència a través d'autobusos que sortiren de Barcelona, el mateix dia 28 juny a les 18 hores.
  Faren un sopar a una plaç centrica de Reus, i una festa amb actuacions musicals, humorístiques, lectura de manifest H2O,....
  Ens conviden a gaudir de la seva Festa Major de Reus, tenen una sèrie d'activitats preparades, ja que és la vispera de Sant Pere, la seva Festa Major.
  Nunca seas el eslogan de nadie,
  porque tu eres poesia.
Trabajando...
X