Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Grup de Moviment expressiu per homes gais i bisexuals.Animeu-vos a venir-ho a provar!

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Grup de Moviment expressiu per homes gais i bisexuals.Animeu-vos a venir-ho a provar!

  Hola nois! Com va? Heu sentit a parlar de Moviment expressiu? A continuació us poso informació explicant que és o també ho podeu veure a través del Facebook: Movimientoexpresivoparahombres . Varios coneguts gais/bisexuals que fan moviment expressiu, o similars sempre em comentaven que estaría genial un grup de Mov. expressiu format per homes (gais i bisexuals). Així que m'he animat a montar-ne un grup i començem ja! La primera clase és gratuita, i el preu és mínim (5€) el suficient per cobrir les despeses del lloguer de la sala. Penso que reunir-se un grup de gais/bisexuals en plan distès, amb confiança, amb plan (com el nom de la web indica) amics, sense judicis, sense critiques, sino per passar una bona estona i donar-se suport és algu maco que tots necessitem. I penso que aquesta activitat és un bon lloc tan per crear aquest ambient cordial i amb continuitat setmanal com per moure'ns, fer exercici, ser creatius, tornar a ser nens, com per atrevir-nos a ser a fer i a explorar noves facetes nostres. Bé a continuació us passo el programa. Aquest divendres 20 fem una classe de portes obertes i començem el proper divendres dia 27. Si teniu qualsevol dubte us el resolc sigui per aquí pel Facebook o pel mail, telèfon. Vinga nois us espero! Movimentexpressiu per homes gais i bisexuals
  SistemaRío Abierto

  Que ésMoviment expressiu
  És untreball corporal emocional on s’ofereix un espai on atendre i escoltar elnostre cos, on donar espai a l’expressió i retrobar-nos amb la nostra imaginació,el joc i la creativitat.
  Anirem prenent consciència de tots aquellsautomatismes i rigideses que tenim al nostre cos i que ens condicionen unamanera determinada d’estar, de sentir, de pensar i de relacionar-nos.Desbloquejarem parts fixades i oblidades del nostre cos i personalitat i a la vegada facilitarem la recerca d’altrespossibilitats de moviment i altres maneres de relacionar-nos amb nosaltresmateixos i amb els altres.

  Queutilitzem
  - La música, el ritme i la dansa.
  - El moviment lliure, guiat, expressiu i creatiu.
  - El joc, la dramatització, la plàstica.
  - La creativitat, l’escriptura automàtica, la veu,el dibuix i altres formes d’expressió.
  - La respiració, la relaxació, el massatge, elcontacte.
  - La meditació i la visualització.
  - L’entrenament en l’escolta i l’observació d’unmateix.

  Per quèun grup d'homes gais i bisexuals
  - Perquè és un espai protegit, de confiança i nojudici entre iguals, idoni per explorar noves maneres de relacionar-nos ambaltres homes gais i bisexuals a un nivell més profund i sincer.
  - Perquè és un espai en que ens podem sentir méslliures dels prejudicis i barreres amb que segurament ens censuraríem en ungrup mixt a l'hora de relacionar-nos amb altres homes.
  - Perquè hi ha conflictes, preocupacions, temes,pors o prejudicis que tenim en comú.
  - O simplement perquè ens ve de gust compartir ambaltres homes un temps i un espai comú en un ambient de complicitat, suport mutuen que podem anar obrint-nos, ser i mostrar-nos tal com som; en definitiva, unespai amb aquells valors que a vegades en 'l'ambient gai' brillen per la seva absència.


  A quinshomes (gais i bisexuals) està dirigit
  A tots aquells homes gais i bisexuals (a partir de18 anys) que vulguin gaudir més de la vida. Des de algú que vulgui fer exercicifísic amb assiduïtat d'una forma distesa fins aquells que desitgin aprendre amirar-se, a coneixes millor, solucionar problemes de relació, d’autoestima,d’ansietat...
  La gent gran o persones amb dolors físics omobilitat més reduïda ho poden fer perfectament perquè cadascú es mou,cuidant-se, segons les seves possibilitats; Allò més important es posarl’atenció, la consciència en la part del cos que es treballa encara que quasino la movem.

  Grup decontinuïtat setmanal
  Horari: Divendresde 19:30 a 21h
  C/Legalitat 93, baixos (interior) - Barcelona Metro: Joanic (L4)
  5€ la classe Primera classe sempregratuïta
  Sessió de portes obertes: divendres 20 de setembrede 19:30 a 21h
  Inici: divendres 27 de setembre (19:30)
  Facebook:Movimientoexpresivoparahombres
  Es pot consultar també a la web: http://www.rioabiertocatalunya.com/ (a l'apartat classes i horaris)

  Facilitador
  Joan Amigó
  Professor en pràctiques de Moviment i teràpia psicocorporal, Sistema Río Abierto
  Escriptor
  Estudis de filosofia

  Per a més informació o qualsevol dubte adreceu-vosa:
  Mòbil: 650 340 450 Mail: joanamigo1982@gmail.com
Trabajando...
X