Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

19 de Febrer. Dia Internacional contra l´homofòbia en el futbol

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • 19 de Febrer. Dia Internacional contra l´homofòbia en el futbol

  homofobia_Futbol.jpg_1840991053.jpg

  El Dia Internacional contra l’Homofòbia en el Futbol es commemora el 19 de febrer, dia en què va néixer Justin Fashanu, primer futbolista en actiu que va fer pública la seva homosexualitat. Britànic, d’origen nigerià, Justin va cursar la majoria de la seva carrera esportiva en el futbol anglès i va arribar a jugar en més de cinc equips. En record a la memòria d’aquest jugador i amb l’objectiu de destacar la seva lluita i coratge, va néixer la iniciativa per impulsar la data del 19 de febrer com a Dia Internacional contra l’Homofòbia en el Futbol.

  La Generalitat de Catalunya mitjançant la Direcció General d’Igualtat i la Secretaria General de l’Esport, amb el suport de la Federació Catalana de Futbol, se sumen per difondre la campanya “Aturem la discriminació LGTBI al futbol i arreu” i fer-la extensiva a l’àmbit de l’esport i concretament al món del futbol, per garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe i orientació sexual.

  Volem encoratjar totes les entitats esportives vinculades al món del futbol i de l’esport en general a participar en aquesta campanya i denunciar qualsevol tipus d’agressió, insult, amenaça, xantatge o incitació a la violència o a la discriminació en els terrenys de joc i en les grades de les instal·lacions esportives.

  Aturem la discriminació LGBTI a la feina, a l’esport i arreu! Digues prou a la LGTBIfòbia!

  Font: http://treballiaferssocials.gencat.c...biaenelfutbol/
Trabajando...
X