Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Autocrítica

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Autocrítica

  Seria bo que el GAG fes autocrítica. En les darreres activitats sabatines s'ha pogut comprovar que hi ha activitats que sí interessen a la gent i d'altres que no.
  Així doncs no ens podem escudar amb la falta de resposta, perque n'hi ha quan les activitats són motivadores. I ja sabem quines són.
  Si serveix la meva opinió, jo potenciaria els cines-forum (tenen bona acollida si la pel.lícula és bona), incorporaria tallers participatius (a veure si funcionen) i alguna activitat lúdica (balls...). Mantindria l'excursió mensual i sobretot escolliria amb molta cura els actes culturals (alguns són un rotllo).
  Finalment, proposo també que es contempli la possibilitat de convocar concursos literaris, fotogràfics... al estil Lambda (encare que en aquest cas els premis siguin modestos)

 • #2
  Oido cocina!

  Prenem nota, Albert.

  En qualsevol cas, deixam dir que a priori no està tan clar quines activitats tindràn màxima acollida, perquè l'assistència depèn també d'altres factors (moment de l'any, conjuncions astrològiques i què sé jo). A vegades, activitats com excursions o tallers atractius han tingun molt poca assistència.

  També passa que el GAG té un perfil cultural, cosa que fa obligada la realització de presentacions de llibres o xerrades d'aspecte avorrit. Dic "d'aspecte" perquè el que una activitat sigui avorrida o no depèn també de la participació dels assistents. Bé, aqui volia anar a parar perquè un altre problema que patim és la poca implicació de la gent amb l'associació. Es trova a faltar un nucli major de participació regular a més de la gent que ve de tant en tant. Ja està bé tenir visitants esporàdics donat el caràcter obert de l'associació però a vegades a la junta ens trovem una mica sols. Tampoc hi ha gaire col·laboració en la suggerència i organització d'activitats. En aquest aspecte, el teu missatge és benvingut i espero que altres prenguin nota i també s'animin a impulsar la marxa de l'associació.

  Comentario


  • #3
   Estoy de acuerdo con los dos. Además nos cuesta mucho llevar adelante las actividades una cosa que aparentemente parece tan sencillo. Has de hablar con un montón de personas, teléfono emails. Estaría muy bien que se formará una comisión de actividades que dejo de existir por la falta de interés de la gente.

   Por otra parte las actividades lúdicas es lo que más nos cuesta. En buena medida creo que depende de todos en conjunto de que sean más agradables y de la implicación del personal

   Comentario

   Trabajando...
   X