Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Adheriu-vos al manifest! http://pkno.gencat.cat/index.php?manifest

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Adheriu-vos al manifest! http://pkno.gencat.cat/index.php?manifest

  Les ciutadanes i ciutadans de Catalunya mostrem el nostre suport a la igualtat de drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals (LGBT) com a marc en el qual tota persona ha de poder-se desenvolupar en llibertat, igualtat i justícia.


  L'afecte és el sentiment d'aproximació entre persones que forma part indissociable de la nostra natura i que ens condueix a societats riques i creatives, en pau i llibertat.


  La realització de la nostra personalitat ens porta al sentiment profund de la felicitat, que és allò que totes les persones busquem. I aquesta realització no es pot fer a partir de la negació i el rebuig sinó a partir de l'estimació, l'afecte i el coneixement.  Dins d'aquest marc d'igualtat, reconeixem la diversitat i la riquesa de la realitat i, per tant, la diversitat que també suposa el col·lectiu LGBT.
  Per tot això manifestem:  1. Que és necessari valorar l’afectivitat i l’estima sigui quina sigui l’opció sexual-afectiva que es prengui.
  2. Que totes les persones són iguals davant la llei, i el col·lectiu de lesbianes, gais, bisexuals i transexuals també han de tenir aquest reconeixement en tots els àmbits.
  3. Que cal reconèixer la diversitat com un element positiu i ric que permet un major grau de cohesió a la nostra societat.
  4. Cal prevenir les actituds discriminatòries cap al col·lectiu LGTB i actuar davant d’aquestes.
  5. Que cal facilitar les condicions perquè totes les persones LGBT puguin fer pública la seva orientació i identitat quan vulguin.
  6. El nostre suport a la campanya PER QUÈ NO de sensibilització sobre la realitat LGBT.
Trabajando...
X