Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Què és el ‘hardballing’: la nova manera de lligar dels joves

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Què és el ‘hardballing’: la nova manera de lligar dels joves

  20-peliculas-para-chicas-que-los-chicos-deberian-ver.jpg

  Aquesta tendència pretén donar un nou enfocament a les cites a través d’aplicacions per internet

  Avui dia és molt comú trobar gent que forma part de la xarxa d’usuaris de les aplicacions de cites. Encara que això és una realitat des de fa anys, el nombre de persones que les fa servir per lligar s’ha incrementat notablement des del començament de la pandèmia.

  Segons les dades del portal Statista, a hores d’ara, el sector mou aproximadament 3.100 milions d’euros, un 50% més que fa dos anys. La gran comunitat que s’ha creat al voltant d’aplicacions com Tinder (la més utilitzada a Espanya), Meetic o Hinge també ha generat noves formes de comunicació al voltant de com conèixer una possible cita per internet.

  Explicar què busques abans de la primera cita

  Per estalviar-se malentesos i evitar els moments incòmodes que poden sorgir la primera vegada que es coneix algú, ara hi ha la tendència del hardballing , una tècnica que consisteix a t enir un enfocament més assenyat quant a les cites i ser sincers i explicar les expectatives de cadascun, fins i tot abans de la primera cita.

  Pablo Morague, de 24 anys, és actiu a Tinder des dels 19 i explica el perquè del sorgiment d’aquesta tendència: “Veus un noi maco, les seves llistes de Spotify tenen cançons que t’agraden, és mínimament atractiu i quedes amb ell”, argumenta, “però no hem parlat ni tan sols de què busquem, i aquí és quan comença a ser una situació rara”. Una vegada es queda i s’entaula conversa, algun dels dos té la sensació que perd el temps, perquè no tots busquen el mateix en les aplicacions per lligar.

  Evitar moments incòmodes

  Així que el hardballing és una manera d’anar directe amb honestedat i expressar el que es vol. La veritat és que, encara que pugui semblar el contrari, els joves es queixen que no és fàcil de trobar parella avui dia. I com que s’està imposant un tipus de relacions més ràpides i superficials, també cal que hi hagi espai per a altres persones que busquen alguna cosa més.

  Això no vol dir que la generació Z vagi a cada cita amb uns certs requisits que l’altra persona ha de complir i que, si no ho fa, la descartarà immediatament. Malgrat que moltes vegades no tot quadrarà en les expectatives, sí que s’hi poden trobar punts en comú que portin a establir algun tipus de relació amb l’altra persona.

  El hardballing ha de ser flexible perquè mira d’evitar moments incòmodes i d’aportar una sensació de control durant les primeres cites, no de tancar-se portes tan bon punt coneixes algú.

  Aquest article s’ha publicat originalment a ‘La Vanguardia’

  Font: https://www.rac1.cat/societat/202204...nFwSy7ZtnQmptw
Trabajando...
X