Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

conèixer transexual amb normalitat

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • conèixer transexual amb normalitat

  Hola a tothom, abans de res saludar a tothom.

  Us volia explicar una mica la meva història i de pas preguntar-vos un dubte.

  Sobre mi us diré que soc noi heterosexual, sempre he tingut amics gais i m'he sentit més a gust en l'entorn gai que en l'hetero a l'hora de sortir de festa (quan sortia de festa ja fa uns anys).

  El cas és que a mi m'atrau la feminitat, sexualment m'agraden les noies (biològiques) tot i que (no em pregunteu el motiu perque no el se) el que realment m'atrau sexualment son les noies no biològiques. He arribat a pensar que m'atrau la feminitat però un noi afeminat no m'atrau, i doncs?

  Sempre he cercat conèixer una noia transexual que visqui en la normalitat i poder tenir amb ella una relació, com amiga, coneguda, parella, com puc tenir amb qualsevol altra noia biològica.

  El fet és que sempre he conegut transexuals que o bé es prostitueixen, o bé estan en el món de les drogues o bé només cerquen en mi algun interès ja sigui econòmic o sexual.

  Ara la pregunta: Algú té idea si existeix algun lloc, o algú, o el que sigui on un pugui mantenir una conversa i per tant iniciar una relació (eminentment d'amistat, de parella o de sexe avui per avui no ho busco) amb transexuals o transvestits que visquin la feminitat amb normalitat i puguin dur una vida "normal" sense més història?

  Per mi aquest enigma és l'enigma de la meva vida, des de que tenia 15 anys que me'l plantejo, ara en tinc 35 i us puc ben assegurar que no hi he trobat encara solució.

  Per acabar, dir-vos que em fa molt feliç trobar llocs com aquesta comunitat, on la normalitat és la nota imperant. Gràcies doncs.

  A.
  P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!
  P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!

 • #2
  Benvolgut@

  També per a nosaltres es un plaer tobrar persones com sembla, que ets tu. Que tinguis molta sort amb amb el teu desig.

  Salutacions molt cordials

  ylake
  Lo expuesto en este texto como comentario es una expresión personal carente de intención vinculante. Únicamente un ejercicio del Derecho de expresión personal en libertad. Una opinión más. Sin más y sin menos.

  Comentario

  Trabajando...
  X