Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

La pregonera de la Festa Major 2020 serà l’activista trans Sofia Bengoetxea

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • La pregonera de la Festa Major 2020 serà l’activista trans Sofia Bengoetxea

  Pregonera.jpg
  L'activista Sofia Bengoetxea amb l'Alcalde Eduard Rivas, i el Regidor de Cultura, Juan Jurado. | Ajuntament d'Esparreguera

  Es van coneixent els primers detalls de la Festa Major d'Esparreguera, que tindrà un caràcter diferent


  L'Ajuntament d'Esparreguera ha informat que el pregó de la Festa Major 2020 serà a càrrec de l'activista trans Sofia Bengoetxea. L'acte es realitzarà des del Teatre de La Passió, amb aforament limitat però es podrà seguir per streaming mitjançant el canal de YouTube de l'Ajuntament. Des del consistori expliquen que la idea principal és convertir el pregó en un altaveu per diferents col·lectius i moviments socials. En aquesta ocasió serà en defensa del col·lectiu LGTBI+.

  Sofia Bengoetxea és una dona transsexual que fa anys que lluita pels drets del moviment. Forma part de l'associació Trans Generem!, entitat barcelonina pionera en la lluita de les persones trans. El seu pregó, de caràcter positiu i reivindicatiu, estarà acompanyat d'una ballada de gegants i del tradicional concert de la Banda de Música d'Esparreguera, que per primera vegada també tindrà lloc al teatre de La Passió. L'entrada serà gratuïta però se sortejarà entre tots els que ho demanin, ja que l'aforament quedarà reduït a 200 persones, que s'hauran d'asseure mantenint la distància de seguretat establerta per les autoritats sanitàries. Les reserves d'entrades es poden fer enviant un WhatsApp al telèfon 667 93 37 95.

  Segons ha pogut saber el 777, la fórmula mixta d'acte presencial amb aforament reduït a La Passió i streaming en directe mitjançant YouTube es repetirà al llarg de la Festa Major, en altres actes i actuacions musicals. L'Ajuntament està treballant conjuntament amb La Passió per poder oferir una bona qualitat i que la Festa Major es pugui seguir celebrant.

  Font: https://www.setsetset.cat/noticia/11...o7wIL3Oi7M-hmQ
Trabajando...
X