Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Zam cifuentes y Marta Salvans en Barcelona TV

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Zam cifuentes y Marta Salvans en Barcelona TV

  El programa abajo mencionado me ha mandado la siguiente información referente a unas grabaciones realizadas recientemente por Zam (transexuales masculinos) y yo misma como mujer transexual.
  Espero que quienes tengáis la oportunidad de poder observar esta cadena de televisión os guste el desarrollo del programa.
  Yo no puedo avanzar nada, pues todavía no he visionado su contenido.


  Besos,


  Marta Salvans


  "NOTA DE PRENSA

  Emissió: diumenge 24 d’octubre a les 22.50 h
  Redifusió: dilluns 25 d’octubre a les 05.45 h
  dimecres 27 d’octubre a les 01.30 h
  dijous 28 d’octubre a les 13.00 h
  dissabte 30 d’octubre a les 18.00 h  “Respira”, el programa de Barcelona TV sobre psicologia positiva, presenta aquest diumenge:


  “Vides de gènere”


  Aquesta setmana parlarem de la transsexualitat. Una realitat social que no té res de patologia. Es tracta d’una incongruència del gènere, és a dir, que el sexe biològic de la persona no coincideix amb el seu sexe psicològic.

  Nens que se senten nenes. Dones que volen ser homes. Teràpies hormonals, cirurgia, soledat... Una vivència que encara es complica més quan la societat, la família i els amics no els entenen. Els estereotipa i els estigmatitza. Però, la reafirmació del gènere depèn d’una visita al quiròfan? O va més enllà?

  Coneixerem la història de Marta Salvans, una transsexual femenina, i Zam Cifuentes, un transsexual masculí. Tots dos saben el que és patir una infància plena de desconeixement, una adolescència reprimida i una doble vida sent adults. Tot i així, Marta i Zam han pogut fer realitat el somni de ser física i socialment la persona que sempre havien volgut.

  Parlarem amb Sílvia Morell, psicòloga del Casal Lambda, així com també amb Irene Alastrué, psicòloga clínica i col·laboradora setmanal en aquesta nova temporada de “Respira”.

  A més, donem suggeriments per inspirar-nos a través de pel·lícules, llibres i altres mitjans.

  Respira! és un programa de Barcelona Televisió dirigit i presentat per Lluís Reales "
Trabajando...
X