Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Esquerra aconsegueix que el Congrés insti a canviar la llei canvi de de noms transe

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Esquerra aconsegueix que el Congrés insti a canviar la llei canvi de de noms transe

  Esquerra aconsegueix que el Congrés insti a canviar la llei per permetre el canvi de nom dels transsexuals

  La comissió d'Igualtat del Congrés dels Diputats ha aprovat una PNL instant al Govern a modificar com abans millor la llei 3/2007 que regula la rectificació registral del nom de les persones en relació al sexe, per la qual es condiciona la possibilitat de rectificar el nom al fet que a la persona se li hagi diagnosticat disfòria de gènere i que hagi rebut tractament mèdic durant dos anys.


  D'igual manera, s'ha aprovat instar al govern espanyol a reclamar davant l'OMS que retiri definitivament la transsexualitat o disfòria de gènere com a malalties. Dissabte passat, a 57 ciutats del món, d'entre les quals 18 de l'Estat espanyol es van convocar manifestacions reclamant aquests objectius, raó per la qual els distints col•lectius i associacions que agrupen persones transsexuals han celebrat l'acord a què s'ha arribat.

  Segons Tardà ‘si el govern compleix el que el Grup socialista avui a pactat amb Esquerra, d'aquí a poc quan presenti la Llei d'Igualtat de Tracte tindrem l'oportunitat de modificar via inclusió d'una disposició adicional la llei del 2007'. Amb tot el diputat republicà ha deixat dit que ‘esperem que vostès no acabin incomplint una vegada més, a través del govern, el que aquí, al parlament, amb el seu vot comprometen, tal com ha passat, per exemple amb la llei de llibertat religiosa'

 • #2
  A mi personalment m'agradaria disposar d'aquesta proposició no de Llei per tal de poder saber què és el que realment s'ha pactat aprovar.

  Cal recordar que la proposta presentada el 10 de juny no acompleix les espectatives de les persones transsexuals, encare que probablement si compleix les espectatives de les persones transgeneres de qui en fa menció explícita en el document de base.

  Marta Salvans

  Ps.- No m'agradaria haver de lamentar el fet d'anar a comprar pa a cal carnisser

  Comentario

  Trabajando...
  X