Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Fuego, fuego!

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Fuego, fuego!

  Lo que sigue es una carta al director del diario El Periódico de Cataluña. La he visto en la web de la FIG que además la comentan (http://www.figinternet.org/displayarticle91.html).

  SOCIEDAD
  Falta de solidaridad
  Isabel Holgado Fernández
  Barcelona

  Caminaba por la calle del Hospital cuando vi a una persona transexual respondiendo, indignada, a los insultos (maricón y otras florituras) de una persona paquistaní. Justo enfrente, dos bomberos reían y asentían dicho trato vejatorio. Nadie reaccionó; la gente miraba para otro lado o reía, como los bomberos. Me dirigí al paquistaní, conminándole a disculparse, y él me contestó que me metiera en mis asuntos. También llamé la atención a los bomberos, pero se escudaron en que con ellos no iba esa vaina. Y regresé a casa, herida en mi humanidad y avergonzada de ser parte de esta sociedad cobarde, recordando que más atroz que las acciones de la gente mala es el silencio de la gente buena.

  Efectivamente, parece que las transexuales somos ya las únicas personas a las que se puede insultar por la calle. Al menos, esta es mi experiencia. Si sabeis de otra gente a la que se suela insultar públicamente ya me lo diréis. La respuesta a la situación descrita en la carta es obvia. La persona insultada tenía que haberle metido fuego al paquistaní y a la tienducha que seguro debía tener, a ver si los bomberos se daban de una puta vez por aludidos.


 • #2
  Què està passant?

  Realment crec que la societat està fatal i té una malatia molt forta que pot acabar amb la societat mateixa, aquesta malaltia es diu covardia i egoisme, crec que s'està produint una deshumanització total per part de bona part de la societat, això es pot contemplar en diversos àmbits socials: feina, associacions, mitjans de comunicació, tot sembla frívol i la gent treballa per consumir. Ningú es preocupa ja per ningú, vas pel carrer t'insulten i la gent passa, et peguen i a ningú l'importa gens ni mica. A mi el que em sobta més, és que ningú fa res per canviar les coses, tothom pensa que te'n se val, que no es pot fer res, EM NEGO TOTALMENT!!!. Tots/es som responsables del que està passant i tots/es tenim l'obligació d'actuar ja d'una maleïda vegada abans que sigui massa tard. Tothom pot fer la seva, no cal realitzar una tasca apoteòsica, senzillament amb petites coses es pot canviar el món. Entre tots podem dir NO i PROU d'humiliacions i menyspreus, tots/es formem part de la societat, estic cansant de veure com la gent se'n fot de les/els trans i com ningú fa res per canviar les coses, prou ja de transfòbia!

  Comentario


  • #3
   La transfòbia al moviment GL

   A més a més, n'hi ha gent del propi moviment que fa certs comentaris desagradables, a partir d'ara no tindré cap compassió amb ells/es, no recordem quan els gais i les lesbianes eren ciutadans de tercera i se'ns tractava com a malalts, no recordem quan la policia ens apallissava o quan anaven a presons on se'ns tractava com a conillet d¡índies?, ara que tenim els mateixos drets, ja no ens enrecordem de les/els trans?, quina hipocresia més humiliant!.

   Comentario

   Trabajando...
   X