Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Salut dona continuïtat al Tractament mèdic de trastorns d’identitat de gènere

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Salut dona continuïtat al Tractament mèdic de trastorns d’identitat de gènere

  Salut es compromet a donar continuïtat al Programa per al tractament mèdic de trastorns d’identitat de gènere

  El secretari d’Estratègia i Coordinació del Departament de Salut, Francesc Sancho, i el director general de Regulació, Planificació i Recursos Sanitaris, Carles Constante, s’han reunit aquest matí amb representants del col·lectiu de persones transsexuals de Catalunya.

  A la reunió, hi han assistit Gabriel Martin i Alex Gràcia, de la Coordinadora Gai-Lesbiana; Tes Cuadreny, del Circuit Festival, i Nadia Aroca, del Grup d’Amics Gais. També hi ha estat present Montserrat Guitarte, de l’Àrea per a la igualtat de tracte i no-discriminació de persones Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (LGTB) del Departament de Benestar i Família.

  El Departament de Salut s’ha compromès a donar continuïtat al Programa per al tractament mèdic de trastorns d’identitat de gènere, amb l’Hospital Clínic com a centre de referència, i a fer reunions periòdiques amb els representants del col·lectiu de persones transsexuals de Catalunya per fer-ne seguiment.

  La Unitat de Trastorns d’Identitat de Gènere de l’Hospital Clínic és el centre de referència per a tot Catalunya per al tractament psicològic, mèdic i quirúrgic de reassignació de sexe. Per incorporar-se al programa quirúrgic, entre altres requisits, la persona ha d’haver estat atesa a la unitat un mínim de dos anys, ser major d’edat i portar dotze mesos de tractament hormonal.


  31 d’agost de 2011
Trabajando...
X