Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Video:Transsexual apallissat per skins/Transexual apaleado por skins

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Video:Transsexual apallissat per skins/Transexual apaleado por skins  “Escenes de caça a la Ciutadella”. 1991. Un grup d’skins ha apallissat fins la mort una transsexual. Una mort cruel que ha omplert de sang el parc de la Ciutadella És el primer crim homòfob comés a Espanya. Succeeix en una època on Barcelona viu amb por als caps rapats. Els skins semblen ser els amos dels carrers. Se’ls podrà aturar?

  'Les flors del mal' és un nou format televisiu: un programa de criminalística. Visitem els llocs dels fets, parlem amb protagonistes, aportem dades inèdites,etc. Un programa de crims que no fa sang.
  - - - -
  “Escenas de caza en la Ciutadella”. 1991. Un grupo de skins ha apaleado hasta la muerte una transexual. Una muerte cruel que ha llenado de sangre el parque de la Ciutadella. Es el primer crimen homófobo cometido en España. Esto sucede en una época donde Barcelona vive con miedo a los rapados. Los skins parecen ser los amos de las calles. ¿Se los podrá detener?

  'Les flors del mal' es un nuevo formato televisivo: un programa de criminalística. Visitamos los lugares de los hechos, hablamos con los protagonistas, aportamos datos inéditos. Un programa de crímenes que no hace sangre.
Trabajando...
X